onsdag 5. september 2012

Å invitere seg selv=)

Det er skikkelig ruskevær i Trondheim for tiden. Det blåser, regner og det er plutselig blitt ordentlig høst.


Når været er ruskete inviterer jeg meg selv til å sitte i skuvsenga, ta livet med ro, lese bok, strikke eller skravle med gubben=)


Jeg elsker skuvsenga som jeg fikk av min mamma da jeg var rundt 14 år. Da hadde jeg av alle ting, ønsket meg ei skuvseng lenge. Den var malt brun og var ikke så veldig lekker. Mamma lutet den, og siden har den fått være slik. Jeg vet ikke hvorfor det er så koselig å sitte i den, men det kan ha noe med de høye kantene å gjøre. Det gir en lun og god følelse=) Skuvsenga er fyllt med puter,  og det er etter hvert blitt litt hummer og kannari,  uten en klar plan for hvilke puter som skal få være der

 Bilde over senga har vi fått i julegave av en venn som er fotograf.


Bestlite-lampen hadde vi ønsket oss i flere år, og for ikke veldig lenge siden fant vi den på salg. Den er klassisk og veldig stilig. Jeg synes den passer godt til den gamle senga.


Levende lys og noe godt i skåla hører med når man skal kose seg=)


Bordet er kjøpt hos en bruktbutikk i nabolaget for en billig penge. Først hadde vi en plan om å pusse det opp, men vi har i etterkant funnet ut at bordet er stilig akkurat sånn som det er. Vi har kappet beina på det for å få det til å passe til skuvsenga.


Da kan høststormen gjøre sitt, og jeg kan kose meg videre med strikkingen=)

Håper dere har bedre vær enn oss=)

Vibeke

8 kommentarer:

  1. Jeg synes det er helt forståelig at du har lyst til å krype opp i den skuvsengen der. Jeg får lyst på en skuvseng selv, jeg, etter å ha sett kosekroken din!

    Den lampen er ny for meg, på tide med litt googling, tydeligvis. Ha en hyggelig strikkekveld

    SvarSlett
  2. Skjønner godt at du koser deg der oppi :o)
    Jeg har ikke blåst bort enno ;o),har ikke sjekket hagen skikkelig men så at ei georgine med noen digre blomster på lå rett ut :o(
    Kos deg i ruskeværet :o)

    SvarSlett
  3. Skjønner godt at du koser deg oppi der, ja! Når været er høstlig er det deilig å være innendørs. Ha en fin dag! Klem Marit

    SvarSlett
  4. Nice romantic climate. I am greeting

    SvarSlett
  5. For en deilig krok du har, nå er det nesten så jeg ønsker meg høststormer.....
    I skuvsenga hadde jeg antakelig kost meg glugg ihjel :))

    SvarSlett
  6. For en nydelig skuvseng og en veldig koselig krok! Lampa var flott, ja. Her skjønner jeg det er godt å sitte og kose seg! :) Så fint at du også ble med på NIBs utfordring!

    Skuvseng, ja, jeg hadde en veldig koselig skuvseng på "pikerommet", nå er det niesen min som har arvet den! Jeg er på utkikk etter en skuvseng til Andreas, planen er at han om ikke så altfor lenge skal få ny og større seng. :)

    Takk i like måte, du legger også igjen så koselige og fine kommentarer til meg! Det setter jeg pris på! :)

    Her er det skikkelig grått nå + regn. Ha en fin kveld!

    SvarSlett
  7. Ååå, jeg blir nostalgisk når jeg ser bilde av Kristiansten på det øverste bilde ditt.
    Tror jammen jeg må ta meg en tur til Trondheim igjen. Har jo to gode vennepar der oppe, som gjerne skulle vært avlagt besøk. Hm, tenke tenke..

    Koselig skuvsengkosekrok du har laget deg. Forstår godt du trives med å kroe deg oppi der.
    Har maken Bestlite-lampe her, bare sort. Syns de er kule.

    I dag er det høstlig her også. Sola skinte fra blå himmel i morres. Jeg dro på meg shorts og genser på vei til jobb. På vei til bilen kjente jeg var kaldt, og sjekket på bilen at det var 7 gr. Godt jeg har andre klær å gå i på jobben.
    På vei hjem fra jobb kom regnet og isvind. Da var det grisekaldt med shortsen. Brr, nå er det tent opp i peisen og tekoppen er skoldhet.

    God aften i skuvsenga.

    SvarSlett
  8. Og forresten, fint at du har fått fjernet den bokstavkodegreia i kommetarfeltet ditt. Sånt er no´ræl.

    SvarSlett