onsdag 12. september 2012

Det er et lite håp=)

Det er et lite håp om noen røde tomater,  kanskje har nedklippingen hjulpet? Selv om den ikke er knallrød, tror jeg den vil bli det...


De rosa solhattene har endelig kommet, og de har jeg ventet lenge på=)Synes de ser litt mindre ut enn tidligere. Kanskje de ikke er helt fornøyd med sommeren de heller...


Denne sommerblomsten som jeg fikk av naboen er høyreis og veldig søt=)


Den strekker seg lang over gjerdet, og viser seg frem for alle som går forbi=)


Jeg er litt misunnelig på alle som får til dagliljer. Jeg har hatt min i mange år, og den har aldri blomstret. I fjor flyttet jeg den, selv om jeg har lest at den ikke liker å flytte. I år kom det sannelig knopper på den, men jeg tror neppe den rekker å blomstre. Kanskje til neste år?

For å være helt ærlig er jeg skikkelig høstlat for tiden. Har ikke gjort særlig med hagearbeid på en stund... håper gnisten kommer tilbake før vinteren henter meg inn.

Ha en super kveld=)

Vibeke

7 kommentarer:

 1. Den høyreiste du fikk av naboen har jeg selv. Kjempeverbena heter den.
  Jeg har to stk. De har vokst seg kraftige og himmelhøye i løpet av sommeren De står som en gjennomsiktig "mur" foran erteblomstenes "hær" bakenfor. Morsomt syn. Passer fint i fargene disse, så tror jeg skal satse på denne kombinasjonen neste sommer også.

  Sov godt!

  SvarSlett
 2. Mye fint fortsatt i hagen din. Dagliljene sliter også jeg med, mye knupper i år, men de rekker det ikke. Hagelei? Det er jeg også, liker bedre å strikke og trene akkurat nå.
  Ha en finfin torsdag.

  SvarSlett
 3. Du skal se at hvis det blir en bedre sommer til neste år, så rekker sikkert dagliljene dine å blomstre! Her får de all den sola som er (når det ikke regner) og de blomstrer som bare det. De trenger så mye sol som overhode mulig. Håper ikke du blir helt hagelei da! :-)

  SvarSlett
 4. Heia, fine bilder, æ får heller ikke til dagliljene mine, fylte på litt ekstra jord i vår og da fikk æ knopper på noen og 1 har blomstret, nu står mine og bare i knopper, ser ikke ut til at de vil åpne sæ.
  Mine står i sol og.

  Hagelei.... ja, må innrømme at det e æ og ( litt ) pleier og være det hvært år på denne tia, men skal få ned masse løker så våren blir fin i hagen :O)

  Ha en fin kveld, hilsen Lisbeth ;)

  SvarSlett
 5. Så bra at det ser lyst ut for tomatene deres! Hjemmedyrkede tomater er jo bare så godt!

  Vi har også dagliljer, fin stude. Den har blomstret villig her, men jeg må rydde litt mer plass til den i bedet før "fredløsen" tar over! Dèt er iallefall en SVÆRT villig stude! ;)

  Takk for tilbakemeldingen om Anne Kat- showet! :) Har virkelig lyst å se showet selv.

  Ønsker deg en fin helg! :)

  SvarSlett
 6. Hei!
  Først må jeg takke deg for alltid så koselig ord på bloggen min, og jeg setter så stor pris på ditt besøk!

  Kjempe flott solhatt du har. Mine er blitt borte med åra, så jeg må nok kjøpe meg noen nye!

  Håper du får igjen gnisten, for høsten kan være så fin! Ønsker deg en kjempe fin helg! Klem

  SvarSlett
 7. Hei,
  Ja den tomaten er på veg :)
  Solhatten din var berre heilt nydelig.
  Fekk ikkje blomst på dagliljene eg heller....men så flytta eg dei og i år har dei blomstra i store mengder og gjer det fortsatt sjølv om det har striregna leeeeeenge. Så då er det håp.....den som ventar får sjå....
  Har ikkje fått haga på lenge her heller....veret tillet ikkje det :(
  Tusen hjertelig takk for dine koselige kommentarar hos meg.....eg legg meg til som følgar. Vil gjerne fortsette å sjå kva du sysslar med :)
  Ha ein fin dag!

  SvarSlett