mandag 17. september 2012

Lys i mørketiden=)

Den siste tiden har jeg gitt gubben veldig sterke hint til hva han kan kjøpe som en liten gave til sin kone. Og i dag kom han endelig hjem med gaven. Snakk om å være treg i oppfattelsen!!!=))


Siden jeg fant denne lyslenka på ei nettside for ikke så lenge siden, har jeg hatt veldig, veldig lyst på en slik. Man må jo lyse opp tilværelsen når det går mot mørkere tider=)


Den finnes i flere ulike farger, og jeg hadde egentlig lyst på en i ulike blåfarger, men når den var utsolgt var det ikke noe problem å ta til takke med denne=)


Her er kulene på kjøkkenbenken før de skal få prøve seg rundt omkring i huset. Det gjelder å finne den perfekte plassen=)


Først fikk de henge på riva i gangen. Det er koselig å ha den der, men det er den plassen hvor vi vil se den minst...


Jeg synes den passer godt til tapetveggen bak.


Nå i kveld får den henge på skapet i stua. Det var litt mørkt da bilde ble tatt, men stemningen kan man se.


Måtte ta et bilde med blits også, slik at det blir litt lettere å se hvordan de ser ut=)


De må nok flyttes litt rundt før de henges ordentlig opp. Det er veldig vanskelig å velge hvor de skal henge... kanskje jeg må kjøpe ei lenke til? Det har jeg ikke sagt høyt her hjemme enda....

Jeg har forresten jobbet litt i hagen i dag, så gnisten begynner å komme tilbake!

Fin kveld til dere=)

Vibeke


5 kommentarer:

 1. Jeg har faktisk også sett denne lyslenken og synes også at den var flott.

  SvarSlett
 2. Den var virkelig flott! Lys er et must inne når det går mot mørkere tider. Koselig at du har fått litt gnist igjen til hagen. Ha en god natt. Klem Marit

  SvarSlett
 3. Jøss den var flott. Slik har eg ikkje sett før. Likte dei fargane på den eg....koselig å pynte opp med lys no i mørket og den lenka var virkelig stemningsfull!!
  Så bra at du har fått igjen ein liten gnist til hagejobbing :)
  Ha det godt så lenge.

  SvarSlett
 4. Så koselig lyslenke! Den ga et stemningsfullt lys. Og for et tøft og spennende stueskap dere har! :) Fint med møbler ikke alle andre har.

  Syns dere er så flinke med hagearbeid altså, imponerende! Jeg blir inspirert! :) Lykke til med løkplantingen. Jeg plantet ned noen løk litt her og der, noen i bed, andre under en av syrinbuskene våre, for noen uker siden. Blir spennende å se om det blomstrer til våren igjen! :)

  God kveld til deg! Nå skal jeg se siste del av Sinnasnekkeren, det er gøy å se de store forandringene i de ulike husene! :)

  SvarSlett
 5. Hey! Pussig! Har samme lenke bare hvite baller. Den gir et morsomt lys. Har lagt min oppå en kommode fra østen - som min farfar for mange år siden har importert. De hvite lysballene gjør seg mpt det mørke treverket.

  Du skriver om løk fra Bakker. Er det et sted på nettet du bestiller? Billigere?
  Har også lagt ned endel løk allerede. I dag fikk jeg en pakke fra svigerinnen som hun hadde kjøpt i Holland forrige helg. Tenkte jeg skulle kjøpe fler Allium også. De er morsomme.

  Kos dere med burdasdagshelg for store minstegutten. Hurra for 10 år!!!

  SvarSlett