lørdag 29. september 2012

Fine høstdager=)

Det har vært superfine dager i Trondheim i det siste, og det er bare å nyte det så lenge det varer. Selv med finvær var det først i dag vi hadde tid til litt hagearbeid. Det går stort sett i rydding for tiden, og jeg har staret jobben med å rengjøre krukker. Akkurat nå kjenner jeg at jeg er glad jeg ikke har flere=)


Det er faktisk et håp for tomatene mine, og jeg tror sannelig jeg kan plukke inn noen. Det er meldt mildvær fremover, og jeg håper det gjør at jeg får enda flere røde=)
Denne sommerblomsten er superfin og blomstrer nå for fullt. Det er veldig mange knopper på den, og så lenge været holder seg vil den nok blomstre en god stund enda=) Den ene er rød, og den andre mer rosa. Jeg har selvfølgelig fått dem av den snille naboen.I dag hadde det kommet en valmue også, og det er bare å glede seg over de blomstene som gidder å ta en ekstrarunde. Det er i alle fall veldig hyggelig=)


I dag ble jeg ferdig med denne boka; "Hver dag, hver time". En nydelig bok om kjærlighet. Den er skrevet på en poetisk og vakker måte, og historien er fin, men veldig, veldig trist. Jeg tror den må være en av de beste bøken jeg har lest i år...

Til slutt må jeg bare si; TUSEN TAKK for alle hyggelige kommentarer på bloggen=)

Fortsatt fin helg til dere=)

Vibeke

9 kommentarer:

 1. Hyggelig med noe som blomstrer så sent som nå! Den du har fått av naboen din var veldig fin. Ha en fin kveld :-)

  SvarSlett
 2. Herlig at noen blomster fremdeles blomstrer. Hos meg er det kun 3 rosebusker, og ja det blir jo gjerne litt opprydding i hagen på høsten. Boken har jeg ikke lest, så takk for tipset. Ha en fin søndag :)

  SvarSlett
 3. God søndagsmorgen.
  Rolig start her. Du er heldig med nabo´n din, Vibeke. De rosa blomstene var fine. Setter spesielt pris på det som blomstrer nå om høsten, FØR frosten tar det. I natt har det vært kaldt her, men ikke frost enda.
  Mine pelliser står fortsatt ute, og spiller russisk rulett. he he..

  SvarSlett
 4. Heia, takk for de koselige kommentarene du legg igjen hos mæ, ja, vi har også hatt et nydelig høstvær her i nord, idag er det lettskya, ser ut til og klarne opp nu .

  Den blomsten du fikk hos naboen var virkelig flott, ser ut som om en Asalia, mine asaliaer blomstrer og ennu.
  Og valmuene mine titter og opp med en og annen , ellers blomstrer ennu masse sommer blomster hos mæ.
  Og gjøre rein krukkene tar virkelig på ryggen, æ fikk og gjort det her om dagen, men nu må æ få ned løkene mens det ennu er fint vær.
  Søndags tur må æ også gå idag.

  Ha en fin søndag, hilsen Lisbeth <,:O)

  SvarSlett
 5. Fine høstdager er en absolutt favoritt! Håper på mange sånne flotte dager her på Sunnmøre og :-)

  SvarSlett
 6. Det virker som ei vakker og fin bok du har lest. Kanskje jeg også skulle finne fram til den. Så fine bilder fra høstdagen din! Tomatene så gode ut. :)

  SvarSlett
 7. Alltid så fint å få bokanbefalinger. Takk! :) Har nettopp begynt på en ny roman: "Arven" av Katherine Webb. Den var spennende fra første side, så gleder meg til å lese videre senere i kveld!

  God kveld til deg! :)

  SvarSlett
 8. Det var nydelige blomster du hadde fått med naboen og ekstra kjekt når det er noko som blomstrar seint.
  Er heilt enig i at det er ikkje så kjekt å ryddde vekk og vaske krukkene, er mykje kjekare å plante i dei :)
  Svar til spørsmål i bloggen min: Eg sveisar ikkje,det er det han som eg bur ilag med som gjer.
  Og tråden til klutane brukar eg litt forskjellig merke. Det er bomullstråd. Desse som eg viste no sist er i Paris frå Drops Design og i Tuva frå Europris. Heilt greide og gode å bruke.
  Ha ei fin veke.

  SvarSlett
 9. Wonderful flowers, wonderful colours, I like such views. I am greeting

  SvarSlett