søndag 2. september 2012

Regn, regn, regn....

Nå skal det jammen meg regne de neste dagene. Det startet allerede i dag, så det var enda godt vi fikk gjort litt i hagen i går. Jeg forbereder meg på høstaktiviteter for tiden, og planlegger høstens og vinterens oppussing. Stakkars gubbe, for det blir en del jobb på han også=)

Jeg vurderte neste et dagens outfit-bilde i dag siden Skappel-genseren min er ferdig... men fant ut at dette ikke er bloggen for outfits=) Jeg er veldig fornøyd med å ha strikket min første genser, og da den var ferdig var jeg ikke sen med å bestille garn til en ny. Jeg har fått tips om ei fin strikke-nettside fra en blogg jeg følger, så oppskrift og garn ble bestilt fra Pickles. På lørdag kom pakken i posten, og jeg er i gang med neste strikkeprosjekt=)


Denne gangen blir det en lilla genser i supermykt og fint garn=)


Gubben måtte leke hespetre da det ene garnet ikke kom i nøsteform. Det var jo faktisk litt koselig, for jeg har veldig mange ganger sittet hespetre for mamma og mor da jeg var lite=)


Da vet jeg i alle fall hva jeg skal bruke regnværsdagene til=) Hva skal dere gjøre i høst?

Fin søndag til dere=)

Vibeke

9 kommentarer:

 1. Det er koselig når man kan sette seg ned inne igjen. Under kosepleddet og gjøre ting som man liker. Strikking er jo en flott hobby!

  Ønsker deg en fin kveld, og jeg håper ikke det kommer så mye regn hos dere i uka!

  Klem

  SvarSlett
 2. Lykke til med strikkeprosjekt. Picles har masse fint har handlet der selv.
  Kos deg, ha en hyggelig høstkveld :o)

  SvarSlett
 3. Nydelig farge på garnet ditt. Ja, høsten kan by på både regn og fine dager. Håper du får litt bra vær fremover. Ha en fin uke :-)

  SvarSlett
 4. Spennende :) Det er lov å blogge litt annet enn hage også eller? Jeg vil jo gjerne se skappelgenseren din. Please.... Er øyeblikkelig ferdig med min, men er ikke helt fornøyd med mønsteret, synes armene ble litt trange i forhold til bolen, så den neste skal endres litt på.
  Lillagarnet er nydelig, blir det en ny skappelgenser?
  Ha en finfinmandag.

  SvarSlett
 5. Hei! Innom for å ønske deg en fin uke! :) Her er det flott høstvær og værmeldingen virker lovende for det meste av uka også! Akkurat fått hengt ut en klesvask! :)

  Hadde vært gøy og sett Skappel- genseren! :) Lykke til med neste strikkeprosjekt.

  Et av våre (vel, mannens! ;)) prosjekt nå i høst er å bygge tak over inngangspartiet. Han startet jobben for noen dager siden. Det kommer til å bli veldig bra og trygt, så vi unngår snøras rett utenfor døra og i trappa opp til inngangspartiet...

  Ellers håper jeg at tomatene deres snart blir røde og fine! :)

  SvarSlett
 6. Klart du kan blogge Skappel genseren din...den ønskjer ivertfall eg å sjå :) Lillafargen på garnet ditt var lekker.....så her får du deg eit virkelig kosestrikk.
  Av strikkeaktivitet held eg på med ein kjøyrepose for baby. Ser ut som den kan verte fin:D Eg har tenkt å blogge den...så no utfordrar eg deg til å gjer det same:) Lykke til.

  SvarSlett
 7. Joooo. Vil GJERNE se deg i Skappelgenseren. Moro det.

  SvarSlett
 8. Ja, der regner her og, idag trur æ at vinduene skal pusses og nye gardiner som æ kjøpte på Kid mandag , skal henges opp, det er bestandig fint med litt fornyelse og forandringer .

  Ha en fin Onsdag, hilsen Lisbeth :)

  SvarSlett
 9. Så fint garn. Dette blir det nok noe flott av. :) Lilla er en deilig farge, og passer godt til høsten og røsslyngen.

  Nei, blir nok ikke borte det sarte og romantiske hos meg, men når høsten er her har jeg lyst på noe mer røft. ;)

  SvarSlett