torsdag 6. september 2012

Bryllupsdag... den niende i rekken=)

I dag feirer vi ni års bryllupsdag i Kiellandsgata. Vi har feiret med jobb, lekser, fotballtrening, trening for de voksne, lufting av hund... Ja, vi slår rett og slett et slag for hverdagslivet=) Livet består jo av aller flest hverdager, og da gjelder det å gjøre hverdagene så fine som mulig.


Da vi kom hjem fra trening, plukket vi inn fine blomster fra hagen=) Prestekragene blomstrer igjen etter at jeg klipte dem helt ned tidligere i sommer. Det synes de tydeligvis var helt greit.


Levende lys hører jo med når man skal kose seg=) Vi tenner veldig mye lys her hjemme. Må nesten ha et eget budsjett for det.


Ingen vits i å overpynte bordet, men koselig å ta frem det fine serviset vi fikk på bryllupsdagen=) Saltkjøtt og stappe stod på menyen. Det kan vel ikke kalles en typisk bryllupsdagsmeny, men det synes vi er veldig godt.


 Vi avsluttet den lille feiringen med sjokoladefondant med after eight og is=)


Neste år har vi ti års bryllupsdag, da må vi kanskje stelle i stand en større feiring? Eller gjøre det hverdagslig og koselig som i dag=)

I helga drar jeg til Oslo for en liten husmorsferie hos min søster. Det blir koselig, for det er ikke så ofte søstrene har ei helg alene.

Håper dere får ei fin helg når den tid kommer=)

Vibeke

8 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med dagen! Ja, det er flest hverdager i livet, så det er de som en må gjøre det beste ut av. Ha en fin tur til Oslo, og kos deg :-)

  SvarSlett
 2. Gratulerer masse med dagen. Liker hverdager best jeg, bare det er nok stearinlys :) Kos deg i helga, ahh, husmorferie hørtes riktig deilig ut du.

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye med overstått dag! :-D
  Det virker jo som dere feiret den som seg hør og bør!
  Ha en fin helg Vibeke!
  Stein

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye med bryllupsdagen i går! <3

  Og riktig god tur til Oslo, tenker dere søstre kommer til å kose dere! :) Herlig (og viktig!) med søstertreff!

  SvarSlett
 5. Jepp, neste år blir det storfeiring. Syns det høres ut som en gylden anledning til å feire kjærligheten sammen med dem man er glad i. Det er ikke alle som fortsatt holder sammen etter 10 år. Hurra for de første 9!

  Koos deg på søsterhelg i Oslo. Det er meldt soool!

  SvarSlett
 6. Gratulerer så mye med overstått bryllupsdag!
  Små hverdagsgleder er det viktigste, synes det høres ut som en koselig feiring jeg.
  Kos deg masse i Oslo!

  SvarSlett
 7. Gratulerer med bryllupsdagen! Høres ut som en fin feiring.

  SvarSlett
 8. Gratulerer med overstått bryllupsdag.
  Synest det var ei flott feiring de hadde stellt i stand:)
  Lykke til vidare!!

  SvarSlett