onsdag 26. september 2012

Ei travel uke..

Man kan jo lure på hvorfor man slenger seg på en videreutdanning når man har full jobb, en gubbe som reiser mye og barn som skal følges opp på alle mulige måter... Denne uka startet jeg på videreutdanning som skal gjennomføres i tillegg til jobben. Det er selvfølgelig stas å få lov til det, men det kommer til å bli litt jobb også. Og nå skjønner jeg at jeg ikke får like mye tid til alt det andre jeg har lyst til å gjøre! Det er heldigvis et luksusproblem=)


Garasje-veggen har fått ny pynt. Da jeg endelig innså at det faktisk er høst, var det bare å kassere pelargoniaene, og inn med høstlig lyng. Håper de holder ut lenge, for de er veldig søte=) Ble veldig fornøyd med denne veggen. Den var skikkelig stygg før den "ble ny".Det har vært koselig høstvær i Trondheim de siste dagene, og det er nok litt av grunnen til at lysten til å jobbe i hagen er tilbake. Godt å kjenne at sola ennå varmere bittelitt=) Ja, jeg klamrer meg fast...


Fortsatt blomstrer det i hagen, og det er håp om blomstring en god stund ennå=) Høstfloksen er søt, men jeg er ikke så begeistret for fargen...


Denne gule, som jeg ikke vet navnet på, den har utrolig fine blader. Den pynter opp hele bedet. Veldig synd at jeg ikke fikk med bladene på bildet!

Håper dere har fine dager=)

Vibeke

11 kommentarer:

 1. Så stilig du har gjort det på veggen, flott med lyngen. Synd du kasta pelargoniene. Jeg lagrer mine i kjelleren senere, og tar de opp i stua i febr/mars. Da klipper jeg de helt ned, og de vokser seg raskt store og fine igjen.

  SvarSlett
 2. Så fint du hadde pyntet på veggen, artig med høst planter, de pynter så fint opp, de og:)

  Flink e du som er begynt på utdannelse og jobber sammtidig.

  Idag og igår har æ tatt opp Georginan og gjort løkan fri for jord, litt av en jobb det og :O)

  Ha en fin kveld, hilsen Lisbeth :=D

  SvarSlett
 3. Det er alltid spennende ut lære noe nytt, men det krever sin kvinne! Jeg er helt sikker på at du klarer det helt fint!

  Kjempe fin høstvegg du har laget!

  Klem

  SvarSlett
 4. Spennende og travelt med videreutdanning. Gjorde det selv for 2 år siden. Flott å få tid til å lære noe nytt, samt reflektere over det man holder på med til daglig. Tvi-tvi i tida framover, Vibeke.

  Den orange blomsten på bildet nederst heter Ligularia desdemona. Har den selv flere steder i hagen min. Ruvende og flott. Liker så godt de rødgrønne bladene.

  God kveld fortsatt.

  SvarSlett
 5. Du er jammen flink som tek vidareutdanning i tillegg til jobb og oppfølging av borna....supert.
  Haustveggen dinn var ein super ide...flott.
  Ha det fint.

  SvarSlett
 6. Flott garasjevegg. Det geniale med den er at den kan forandres etter hvilke planter en har. Lykke til med videreutdanning! Jeg tok gartnerskolen ved side av jobben, arbeidssomt, men utrolig morsomt. Alltid spennende å møte folk som har samme interesse. Anne

  SvarSlett
 7. Da er du tøff, har gjort det samme selv, det var harde, men veldig artige år :)
  Fint med armeringsjern på veggen, der kan det henges mye rart. Hadde vært noe for meg som roter bort saks, planteskjeer, spader og greip i ett sett hele sesongen.
  Nyt høstdagene.

  SvarSlett
 8. Veggen din ble kjempeflott! Mye artig en kan bruke armeringsjern til. Du må ikke slite deg helt ut da!
  Ha en fin dag. Klem

  SvarSlett
 9. Lykke til med videreutdanningen! :) Veldig tøft gjort av deg! Kan jeg spørre om hva videreutdanningen er innenfor?! ;) Selv om det blir travlere tider, blir det samtidig spennende med påfyll og helt sikkert inspirasjon! :)

  Det er så koselig å pynte opp med lyng nå!

  Snart helg igjen, en uke går jammen fort! Ha en fortsatt fin dag, Vibeke! :)

  SvarSlett
 10. Hei!
  Det var en utrolig stilig vegg du har laget! Det er alltid gøy å komme over ting andre gjør som er litt nytt og kreativt :-) Ha en god kveld!

  SvarSlett
 11. Jammen er du tøff som begynner med etterutdanning under slike forhold, men om alle hjelper til så går det nok bra! Veggen din ble kjempefin, og lyng er ikke feil i september/oktober! Ønsker deg lykke til som skoleelev :)
  God helg til deg!

  SvarSlett