lørdag 8. mars 2014

Oppussingskjør igjen=)

Av en eller annen merkelig grunn klarte jeg forrige helg å kjøre i gang en ny oppsussingsrunde! Jeg rekker å legge mange planer før resten av huset her står opp om morgenen!!! Slik er det å ha en morgenfugl i huset=)


Paneltak kler jo selvfølgelig dette gamle huset, men panel sprekker som kjent opp, og sprekkene har irritert meg lenge! Så forrige helg bestemte jeg meg for at nå var det nok. Gubben ble selvfølgelig litt overrasket da han stod opp. Han var egentlig ikke forberedt på maling av tak=) Og dette er noe av grunnen til at jeg denne uka nesten ikke har lest deres blogger. Fikk heldigvis gjort det i dag tidlig=)


Det tok heldigvis ikke lange tiden før taket var hvitt og lekkert igjen, og det var utrolig deilig. Problemet var at da taket var nymalt, så ikke veggene ut! Så da ble det med ett maling av vegger også, og da fikk vi byttet ut fargen jeg aldri har vært spesielt glad i=)


Nå har vi gråe fine vegger=) Det gjenstår fortsatt en mur, listverk og vinduskarmer som skal males. Så akkurat nå lever vi i et kaos!!! Møbler, ting og tang står rundt omkring her hjemme!! Forhåpentligvis er det ikke et langvarig prosjekt, og målet må være å bli ferdig i løpet av uka=)


For noen kvelder siden fikk jeg fanget nordlyset fra verandaen! Et fantastisk flott skue=)

Håper dere har det fint, og at dere har ei fin helg=)

Vibeke=)

17 kommentarer:

 1. Du er dyktig på oppussing! Før du vet ordet av det har du pusset opp hele huset! Nordlys ser vi sjelden her dessverre. Flott bilde du har tatt.
  Ønsker deg en fortsatt fin helg!

  SvarSlett
 2. Flinkingen! Vi har nok litt godt oppussingsarbeid i vente her også... Men jeg er ingen morgenfugl :-)) Vi har ellers kikket etter nordlyset i hele vinter. Forgjeves så langt. Vi får nyte ditt :-)) God helg!

  SvarSlett
 3. Så effektiv og flink du er! Herlig med nymalt tak og gråfargen var lekker. :) Jeg ønsker meg også en grå vegg (eller flere!) i stua. Vi får se! ;)
  Fortsatt god helg! :)

  SvarSlett
 4. Er imponert! Her går det unna! Fint resultat, og gratulerer med lekkert bilde av nordlyset!

  SvarSlett
 5. Gosj, du er handlekraftig og energisk, Vibeke. Superlekkert er det blitt!

  Vi sees om litt. Spennende! Jeg setter stor pris på at du setter av litt tid til meg, midt oppi din travle hverdag :)

  SvarSlett
 6. Skulle ønske at du kunne komme til meg å male tak også. Du verden for en energi du har, også tidlig på morgenen. Taket ble i alle fall veldig fint. Flink er du!
  Ønsker deg en fin søndag. Klem

  SvarSlett
 7. Så fint taket ble, det er utrolig hva litt maling gjør.
  Jeg er imponert over din arbeidslyst, måtte den komme til meg også hehe.

  Så flott nordlys det er magisk det.

  God søndag fra Marit.

  SvarSlett
 8. Kan du smitte meg med litt oppussingsiver. Skulle ha gjort litt her hjemme også, men det blir med tanken dessverre

  SvarSlett
 9. Tihi, imponert over arbeidslysten! Og det ble jammen fint også! :D
  Litt rot får man tåle, når resultatet blir så bra!
  ha en flott helg videre! =)

  SvarSlett
 10. Imponerende.

  Vi er også midt i et opp-pussing rot nå. Tar yttergang og gangen nede. Klær og sko er kastet i en diger haug, og man finner ingenting av det man trenger. Pussestøv og sagspon er dratt rundt i hele huset, og ting er stablet litt rundt over alt. Vi har ikke så mye håp om å bli ferdig denne uken :)

  Utrolig flott nordlys!!

  SvarSlett
 11. Så flinke dere er!..og flott med nymalt tak..det er en slitsom jobb men godt å få det gjort:)
  Vakkert nordlys...så fint du har fanget fargene:)
  ja,nå har sol og regnet byttet plass...så deilig å se solen igjen og dere trengte vel litt regn..:)
  Fin ny uke :))

  SvarSlett
 12. Akkurat dette bekymrer meg litt. Vi har endelig fått ordnet trappeoppgangen til loftet og skal male litt der, men jeg er ikke så innstilt på å male alle listene på gangen.  SvarSlett
 13. hehe, kjenner mæ sjøl godt igjen her, plutselig er nok bare nok, og vips ut og kjøpe maling, men fint blei det hos dæ:O)

  Ha ei fortsatt fin uke, Vibeke.

  Lisbeth :Ø)

  SvarSlett
 14. Ha-ha, tidlige morgener er som skapt for planlegging av nye prosjekter. Da er hjernen uthvilt å virker veldig fort :) Mye fortere enn menn kan tenke............
  :) Det ble kjempefint.

  SvarSlett
 15. Du verden, for en driftig morgenfugl du er og så heldig du er som har en mann som ikke protesterer og tar malekosten i hånd:) Jada, det ene fører det andre med seg når man først har begynt. Fint ble det! Himmel, for et vakkert nordlys du har fanget. Magisk!!! Ha gode dager, men og uten morgenprosjekter:)

  SvarSlett
 16. Å ja, kaos her også, maling og litt forandring på kjøkkenet, ser ikke ut, men til slutt blir det veldig fint! Dere har jo kommet langt, fint blir det også! Lykke til videre!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 17. Haha! Nå måtte jeg le :) Det var litt av et morgenprosjekt ja!
  Men det ble veldig fint :)
  klem fra Ingrid

  SvarSlett