lørdag 2. mars 2013

Paris=)

De siste par dagene har vi vært i Paris. Vi dro fra skikkelig møkkavær i Trondheim til oppholdsvær og fin temperatur i Paris. Et veldig fint bytte=)


Vi bor på Hotel Gramont Opera som er et superkoselig hotell, med veldig hyggelig personalet. Når det i tillegg er god plass til to voksne og to barn, er dette det perfekte hotellet for oss.


På torsdag da vi kom rakk vi en tur innom Louvre, både småguttene og vi synes det var imponerende, og det var ting å se både for store og små. Det er enormt, så vi valgte ut en del ting vi hadde lyst til å se og droppet resten.


Bygget i seg selv er imponerende, men utrolig mye folk. Det ble en del køgåing, men det var helt greit.


 Mona Lisa måtte vi selvfølgelig innom, og det var vi ikke alene om, men vi kom oss til slutt tettere på. Hun er godt passet på!! Småguttene synes mumien og sarkofagene var det mest spennende.


Vi orker stort sett ikke shoppe når vi er på ferie, vi rusler rundt, stikker innom de severdigheter vi synes er interessante og spiser god mat! De siste er omtrent det aller viktigste på turen=) Man må jo tross alt ha mange pauser når man trasker så mye som vi gjør!!


Vi har vært i Notre Dam før, men det er så lenge siden at småguttene hadde lyst til å se den igjen. Den er også imponerende=)


Til og med vitre gutter blir stille når de kommer inn i en mektig katedral=) Klokketårnet var dessverre stengt da det er under oppussing, så det ble ingen tur opp dit!


Paris er fantastisk, og nå gleder vi oss til en ny dag=) Det kommer helt sikkert til å bli altfor mye trasking i dag også!!! Beina får hvile på flyet hjem i morgen=) 

Goood helg til dere=)

Vibeke


6 kommentarer:

 1. Herlig, herlig! :) Kos dere videre! :)

  SvarSlett
 2. Så deilig med en tur til Paris. Flotte bilder!

  Klem Vivi

  SvarSlett
 3. Fortsatt god helg i Paris.

  SvarSlett
 4. Så heldig dere er! Det hørtes ut som en deilig tur til Paris. Kos dere masse! :-)

  SvarSlett
 5. Åååå kor kjekt...kos dåkke mykje. Fortsatt god helg, frå MarJe.

  SvarSlett