søndag 17. februar 2013

Finnes det vårtegn i hagen?=)

Ja, det gjør det faktisk. Selv om hagen er dekket av snø. Det er meldt mildere vær fremover, og jeg håper at snøen forsvinner! Det gjør ikke småguttene, de ønsker seg snø helt til påske=) Rom for en liten diskusjon i Kiellandsgata fremover!Først vasset jeg i snø bort til drivhuset og gravde frem døra! Der står stolene, krukkene og stråhatten (den er bare til pynt) klare for vår=)
Det er jo ikke så lett å finne planter når de er dekket av snø, men etter en rask titt på de som strekker seg høyt, var det ingen tvil; Det finnes helt klart vårtegn i hagen. Alpeklematisen har mange knopper, og den ser ut til å vente like mye som meg=) Hipp hurra! Ikke like lett å ta bilde av de små knoppene, men disse får duge.Prydkirsebær-treet har også mange skudd, så det er mye å glede seg til fremover=)


Pilen vår, som trenger seg en real klipp har også overlevd vinteren og har mange, mange skudd! Jeg fikk ikke mindre lyst på bar bakke etter dette!=)


En som venter like mye som meg. Utrolig slitsomt å bære vannbøtter når det er så mye snø!!!

Håper dere får ei fin vinterferieuke=)

Vibeke

14 kommentarer:

 1. Så flotte vårbilder! De gir jo håp om vår alle sammen !Vannbæreren din så ut til å slite tungt, ja ;-)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Så koselig å kikke inn i drivhuset. Flotte stoler, med søt stråhatt på. De bare venter på våren, skjønner jeg. :)

  SvarSlett
 3. Vårtegn i hagen er det beste som finnes. Her er det nok litt tidlig enda, men om en liten mnd så skal jeg være på utkikk!

  Ønsker deg en fortsatt fin søndag! Klem

  SvarSlett
 4. Åååååå så herlig! Nå ble jeg glad, og hadde det ikke begynte å skymest ute hadde jeg løpt ut for å sjekke her også! I morgen, juhuuu! Vil ikke ha mere snø, jeg heller!
  Ha ei fin vårlig uke ;)

  SvarSlett
 5. Jeg er innemenneske om vinteren, så jeg har ikke sjekket om noe har fått skudd enda. Bildene dine ga varsel om at det etterhvert blir en ny hagesesong.

  SvarSlett
 6. Så herlig med vårtegn, ser fram mot lysere tider jeg også! Synes drivhuset ditt er så vakkert, drømmer om et slikt et.
  Ha en fin søndagskveld! Her står helgens tredje nattevakt på tapeten...

  SvarSlett
 7. Tenk, om ikke lang tid er det grønt og frodig i drivhuset deres! :) Flotte stoler, ja!

  Ønsker dere en fin vinterferieuke! :) Her har vi ferie neste uke. En liten pause fra kommentarskriving på nynorsktekster nå, men skal straks finne pennen igjen! ;)

  SvarSlett
 8. Åååååå herlig å finne små vårteikn. Ja, no ser eg fram til den lyse tida og våren.
  God vinterferie til deg også, frå MarJE.

  SvarSlett
 9. Vårlengsel :) Her laver det fortsatt ned, så sett guttene på toget nedover skal de få snø :) Her varer den garantert til påske om ikke enda lenger.
  Fin uke til deg.

  SvarSlett
 10. Deilig å leite etter vårtegn.
  Det er mildere blitt her også. Slaps i dag faktisk. Jeg sto på verandaen og vasket vinduene utvendig i dag - i gråværet. Jeg registrerte at fuglekvitteret hadde en litt mer intens frekvens. Check! Nok et vårtegn.

  SvarSlett
 11. Hei Vibeke. Det er spennende å lete etter vårtegn i hagen nå for tiden! Selv var jeg i Sverige denne helgen, men vekslende sludd og regnbyger fratok meg lysten å lete etter slike tegn i min egen hage ;-)
  Nå har jeg begynt å følge ekstra nøye med på Yr i håp om at været snart skal vise tegn på at telen forsvinner fra jorden så våren kan komme! ;-)
  Ha en fortsatt fin uke!
  stein

  SvarSlett
 12. Hm må sjekke alpeklematisen min i morgen om det er tegn til skudd.Gåsongene kommer mer og mer fram og det er noen små løkskudd i hagen sammen med isen.All snøen er borte,men det kan komme mye enno da.
  Ha en fin onsdag.

  SvarSlett
 13. Tegn på forår. Det venter vi alle efter.
  Jeg tror og håber at foråret er lige om hjørnet.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlett
 14. Takk for et snev av vår:-) Her har snøen begynt å smelte. Hatt mange herlige dager med sol:-)

  SvarSlett