torsdag 14. februar 2013

Jeg venter og venter=)

Jeg er veldig god til å vente! Nå venter jeg på helg, Paris-tur, komme hjem for å så noen frø, vår osv... Det er alltid koselig å ha noe å glede seg til.

Jeg slipper heldigvis å føle at tiden snegler seg av gårde, for det gjør den absolutt ikke=)


Jeg har lest den første boka jeg har fått tips om fra dere. "Majorens siste forelskelse" av Helen Simson stod absolutt til forventningene. En utrolig søt bok om en eldre major som blir venn med, og etter hvert forelsker seg i fru Ali, en pakistansk butikkinnehaver. Det var noe helt spesielt med stemningen i boka, og nå har jeg lyst til å feriere i en engelsk landsby! Tusen takk for tipset! Jeg skal helt klart lese flere av deres lesetips=)


For første gang har jeg laget hjemmelaget frokostblanding, og elleville smågutter elsker den=) Artig å lage mat til takknemlige gutter... når sant skal sies, er de ikke like takknemlige hver gang!!!


Jeg regner med at den ikke blir lenge på disse norgesglassene!!! Men dekorativt så lenge det varer=)

Fiiin torsdag til dere=)

Vibeke

7 kommentarer:

 1. Ja, det er alltid godt å ha noe fint å se frem til. Deilig med fornøyde gutter tenker jeg :-)

  Ha en fin kveld og helg!

  SvarSlett
 2. Det er alltid noe å glede seg til, eller over. Boka du har lest virker koselig, fikk lyst til å lese de. Jeg leser Fortellingen i fiolinen nå, ei god bok det også.

  SvarSlett
 3. Heisann Vibeke.
  Yngstejenta var hjemme i helgen, og da laget vi frokostblanding etter Loppetuss´ønske. Eller granola som hun kalte det. Vi fulgte Trines matbloggs oppskrift. SÅ digg! Studenten tok med seg hele den doble porsjonen, og kommer nok godt med i en skrinn studentøkonomi. Jeg må nok lage en porsjon til oss to her hjemme også, for dette var godt.
  God helg. Vi futter til Oslo.

  SvarSlett
 4. Hei! Nytt innlegg fra deg er alltid hyggelig lesning;-) ..bra du likte boka; det er som du sier noe helt spesielt med stemningen i den boka, uten at jeg helt greier å sette fingeren på det;) du får tipse du også, dersom du kommer over noe bra! :) ha ei fin helg:-)

  SvarSlett
 5. Det er kjempeviktig å ha noe å se fram til og glede seg til, som vår og sommer.

  SvarSlett
 6. Heisan Vibeke.
  Paris tur høres jo helt topp ut! Håper du får en mengde flotte opplevelser der!
  Ellers høres jo boken din veldig spennende ut:-D
  Blir litt imponert av at du klarer å lage din egen frokostblanding!
  Ønsker deg en riktig fin helg og en flott tur til Paris!

  SvarSlett
 7. Ønsker deg en fantatisk tur :D Kos deg masse!
  Hjemmelaget frokostblanding ser kjempegodt ut!

  SvarSlett