søndag 20. mai 2012

De siste dagene i Berlin=)

Når dette skrives er vi allerede hjemme etter en helt fantastisk fin storbyferie=) Berlin har bare vært en fin opplevelse. Vi har kost oss hver eneste dag, sett mye av byen, besøkt både barnevennlige severdigheter og severdigheter mer rettet mot voksne.


En av dagene spiste vi frokost på KaDeWe. En veldig hyggelig matopplevelse. Vi fikk plukke fritt det vi ville ha av et enormt utvalg, og jeg må si det ble en veldig god frokost med fantastisk utsikt.På vei til East Side Gallery=)


På broen hang det veldig mange hengelåser... tydeligvis med navn på forelskede par på. Vi hadde ikke med hengelås, og fikk derfor ikke foreviget vår kjærlighet her=)
Utrolig kult med en rekke kunstverkt på muren som en gang skilte Øst- og Vest Berlin.


En runde i byen=) Mange koselige kaféer fikk besøk av oss=)


Vi har i tillegg besøkt flere lekeplasser=)


Alexander platz=)


Sea Life stod på ønskelista til guttene, og den fikk vi besøkt. Et akvarium som ender i en heis opp i et enormt akvarium. Artig=)Turens beste matopplevelse fikk vi her hos Cross. Gjennomført betjening, kul cubansk musikk, Charlie Chaplin-film ble vist på veggen og supergod mat. Stas for småguttene å le seg gjennom film under middagen=)

Hva rakk vi mer? Etter tips fra en hyggelig bloggleser spiste vi lunsj i Prenzlauer Berg, vi fikk også besøkt  Tiergarten, Kurfürstendam og veldig mange andre koselige steder. Berlin anbefales=)

Håper dere får ei fin ny uke=)

Vibeke

1 kommentar:

  1. Hei Vibeke. Det ser ut som dere har hatt noen kjempefine dager i Berlin! Det vekker fine minner å se igjen mange av stedene dere har besøkt! Fikk lyst å reise tilbake igjen :-)
    Jeg ønsker dere en fortsatt riktig din kveld!

    SvarSlett