fredag 18. mai 2012

Fantastiske Berlin=)

Det er litt uvanlig og rart å feire 17. mai i Berlin, men veldig, veldig koselig. Småguttene fikk være med å bestemme hva vi skulle gjøre, og det var klar tale. Mini legoland skulle besøkes=)


Etter en kort undergrunnstur kom vi til Potsdamer platz hvor legoland ligger.
Klare for noen timer med lego=) Dette lille legolandet kan ikke sammenlignes med det som ligger i Danmark. Vi snakker om en helt annen skala her. Innendørs, og det er nok egentlig rettet mot litt mindre barn. Det gjorde ingen ting for våre gutter. De hadde et par veldig artige timer her inne=)


Videre gikk turen til Topograpie des Terrors, et utendørsmuseum.
Vi var en kort tur innom checkpoint Chalie, før turen gikk videre til Brandenburger Tor.Vi synes Berlin er en fantastisk fin by=) Det er veldig koselig å rusle rundt her, sitte på kafé og bare nyte livet=)17. mai-været har nok vært litt bedre her i Berlin enn hjemme. Upåklagelig og perfekt storby-vær=)

Håper dere får ei fin, fin helg=)

Vibeke

4 kommentarer:

 1. Nå fikk jeg lyst å ut og reise...Ser ut som dere hadde en flott tur :)

  SvarSlett
 2. Er dere i Berlin ??

  Heldig griser :))

  Håper dere koser dere masse, ha en flott tur,

  hilsen Lisbeth ;O)

  SvarSlett
 3. Så hyggelig at dere liker dere i Berlin. Jeg har vært der mange ganger, første gang i 1980. Det er interessant å se hva som har skjedd etter at muren falt.

  SvarSlett
 4. Aldri vært i Berlin men jeg har mange ganger trasket forbi huset deres. Huset er blitt så fint:) Artig at du fant bloggen min:)

  SvarSlett