onsdag 2. mai 2012

Det jobbes i hagen=)

Må starte med å si at det er utrolig hyggelig å få mange kommentarer på innleggene=) Hyggelig at, etter hvert litt kjente, og helt ukjente tar seg tid til å legge igjen koselige ord. Tusen takk=)

Så fort været tillater det løper vi ut for å jobbe i hagen. Det finnes ikke mye som er så hyggelig som det. Småguttene hjelper også til, eller hopper på tampolinen sammen med venner... og det blir veldig mye hopping om dagen. Stort sett dagen lang=)


Foran drivhuset og kjøkkenhagen er plena veldig dårlig etter at vi i fjor hadde en gavemaskin som kjørte rundt på den. I år bestemte vi oss for å legge stein på dette området. Da kan vi ha krukker eller kasser med urter i på steinplatten. Vi har kjøpt stein for alle penga!!! Så da var det bare å komme i gang med steinlegging=)


Slik så det ut da vi startet. Ikke helt heldig med skyggen på bilde!!



Og slik ble det etter at skiferen kom på plass. Det ble mye bedre, og nå blir det kanskje litt lettere å holde ugresset i sjakk også=)


Vi har enda flere planer her, men kan ikke røpe alt i dag=)


I tillegg til å rake, rydde bed og legge stein, fikk vi også sådd redikker, gulrøtter og satt poteter. Ved siden av drivhuset står tre vindu som er lagt over kassen, slik at det er håp om at frøene overlever kulden som er meldt den neste uka.



 Nå er det bare å smøre seg med tålmodighet og vente på årets fangst fra hagen=)

Ha ei fortsatt fin uke=)

Vibeke

6 kommentarer:

 1. Så fint det blei med de steinhellene.
  Det e så deilig og holde på ute med masse nye prosjekter når været er så fint, ha en fortsatt fin kveld, hilsen Lisbeth :)

  SvarSlett
 2. Avhengig av hvor mange av lørdagens gjester du "besøker" så har du sikkert fått flere referater av bloggtreffet.

  Stenplattingen var lurt og ble veldig bra.

  SvarSlett
 3. Det ble ryddig og fint med skiferheller, dessuten er skifer veldig pent å se på også. Vinn, vinn :) Godt å høre at det er flere som har tatt sjansen på å så selv om været er spådd til type: møkkavær.
  Kos deg i hagen uansett vær.

  SvarSlett
 4. Hvis du vil ha frø må du sende meg adressa di :) send adresse til kbjerkel@bbnett.no

  SvarSlett
 5. Hei Vibeke.
  Så flott det ble med steinplatting i forbindelse med drivhuset! Det hele passer så godt inn med huset og omgivelsene og jeg liker at dere har valgt skifer som gjør det hele mer organisk. Jeg gleder meg til å se den videre utviklingen i hagen deres :-)
  Ha en fortsatt riktig fin dag!

  SvarSlett
 6. Kjempefint Vibeke! Gleder oss til å se når passifloraen kommer på plass! Her vil den blomstre og trives:)

  SvarSlett