lørdag 26. mai 2012

Nydelig sommervær=)

Vi gleder oss over nydelig sommervær i Kiellandsgata om dagen. Det er bare så deilig når sola skinner fra skyfri himmel=) Hagen vokser faktisk fortere enn jeg rekker å blogge=)


 Papegøye-tulipanene som så ut til å bli grønne, er nå knallrøde og utrolig fine=) De har faktisk blomstret ganske lenge allerede, men det er nok ikke mange dagene igjen nå før de sier takk for seg.Skulle gjerne hatt enda flere=)Det kommer veldig mange tulipaner i hagen nå. Disse hvite og lilla er også veldig søte=)


Og disse hvite synes jeg har veldig stilig form=)


I dag spiste vi den første salaten med ruccola fra egen hage. Nam, nam=)


Søyle-eple har vi også skaffet til hagen. I det nye bedet er dette det eneste som så langt har fått plass. Før vi planter andre ting, må vi få opp hekken som skal stå ved gjerdet. Det har vi nemlig tenkt å fjerne på sikt. Vi vet fortsatt ikke hva slags hekk vi skal plante, men vurderer barlind. Tar gjerne i mot gode råd om noen har=)

Fin pinse til dere alle=)

Vibeke=)

5 kommentarer:

 1. Nydelige tulipaner. Jeg må få satt flere løker til høsten. Det finnes jo så mange forskjellige flotte tulipaner. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Ser det er blitt fart i din hage også, glemte og si i blogginnlegget at æ hadde sådd salat , løk, sukkerterter og reddikk idag, så da passet det jo fint at det begynte og regne, la over en fiberduk, ifall det blir kjørlig vær til uka,
  Nydelige tulipaner du hadde, mine papegøyetulipaner står med store knopper, ha en fin kveld, hilsen Lisbeth ;)

  SvarSlett
 3. Ser flott ut dette :) Har kost meg masse i pinsa, men sol, sommer, varme,familiebesøk og konfirmasjon. I dag skal det lukes :) Kos deg du også, mye.
  :))

  SvarSlett
 4. Takk for koselig kommentar. :) FLOTT at du likte bildene mine! :) Fin blomstring hos deg. Nydelig hus dere har, fint bilde av det i headeren din.

  SvarSlett
 5. Foreslår agnbøk. Skal blogge om vår nyplanta agnbøkhekk en av de nærmeste dagene. Følg med, følg med...

  SvarSlett