mandag 14. mai 2012

Drivhusdrøm=)

Det er veldig koselig at vi nå har et drivhus i full drift. Vi har ikke all verdens med planter der inne, for i år har vi tenkt at vi ikke skal plante mer enn vi rekker over. Det tror jeg vi har lykkes med=) Foreløpig er det vi har plantet en overkommelig oppgave.


Det mangler fortsatt en god del planter i bedet foran drivhuset. Vi har en plan om at både skal være blomster og nytte i bedet. Gressløktua ser dere godt. I fjor sådde vi en del asparges, og vi har i år ventet spent på å finne ut om de kommer.. og det gjør de. Bittesmåe asparges titter opp. Det er stor stas=) Jeg vet at jeg må vente tålmodig i flere år før jeg kan høste... det er jeg ikke så god på!


I helga var det såpass dårlig vær at vi fikk gleden av å sitte inne i drivhuset. Det er koselig når regner pisker mot ruta, og temperaturen der inne er fin på dagtid=) Vi har selvfølgelig godt til innkjøp at et par blomster som pynter opp=)


Og siden lysten til å sitte ute var stor, var det bare å komme seg ned i kjelleren for å hente en stol. Noen vil nok tenke at denne stolen er for fin til å stå ute, men den er ødelagt. Om ikke lenge skal den få seg et par strøk maling, og da håper jeg den vil overleve mange år her ute=)


Koselig å ha noe å sitte på i alle fall=) Vi tror mai blir måneden for å sitte i drivhuset, drikke te og kose oss.  Innlegget er derfor vårt bidrag til mandagstema hos Helene


Ønsker dere ei strålende fin ny uke=)

Vibeke

6 kommentarer:

 1. Sånt et herlig drivhus! *misunnelig*

  SvarSlett
 2. Jeg også! Drivhus er på tegnebrettet etter modell av deres. Men tidligst i 2014.

  SvarSlett
 3. Herlig å se bilder fra drivhuset deres Vibeke! Jeg er sikker på at det kommer til å se fantastisk ut når bedet utenfor smelter i ett med plantene inne! Godt å se at deres pasjonsblomst trives og vokser! Den kommer sikkert til å gi dere overdådig blomstring om ikke så lenge :-D
  Ha en fortsatt riktig fin dag!
  Klem Stein

  SvarSlett
 4. Fine drivhusbilder.
  Kjekt å ha, nå som det blåser og regner er det ekstra kjekt.
  Hilsen

  http://www.starbear.no/mormor/2012/05/14/mandagstema-mai/

  SvarSlett
 5. Så koselig det ble, misunnelsen er stor her. Drivhus på planene her i hagen også :))) Kos deg i drivhuset.

  SvarSlett
 6. Skulle ønske jeg hadde grønne fingre og drivhus....

  SvarSlett