tirsdag 29. mai 2012

Endelig fikk jeg kjøpt en sinkbalje=)

Jeg har lenge lett etter en sinkbalje til hagen, og det er jeg tydeligvis ikke alene om, for det har vært vanskelig å finne. Sendte en melding til den koselige dama som driver Bruktbo på Stjørdal, og gikk til svar at hun hadde en litt sliten. Siden jeg jobber fulltid, og bor et stykke unna Stjørdal fikk jeg en god venn til å stikke innom og kjøpe den for meg. Og for den nette sum av 50 kroner ble sinkbaljen min=)
Denne plassen var tidligere helt åpen med gress helt inntil kjøkkenhagen. I år fikk vi lagt skiferheller inntil kassene, og vi har hatt en plan om å ramme inn kjøkenhagen. Nå har vi satt opp et armeringsjern festet til to stokker. Her har jeg plantet erteblomster og sukkererter. De skal i skjønn forening få vokse seg store her. Ved siden av står den supersøte sinkbaljen. I sinkbaljen er det plantet plukksalat og blomkarse. Det ser litt stusselig ut akkurat nå, men det skal etter hvert komme urter i den også. Jeg må bare vente på litt mer stabilt vær først=)


Jeg synes selv det ble veldig fint, og jeg skulle gjerne hatt en sinkbalje til=)


To ensomme blomkarser får forhåpentligvis snart selskap=)

Håper dere har en fin start på den nye uka=)

Vibeke=)

7 kommentarer:

 1. Balje med sjarm ;) Min er ny og usjarmerende. Liker gamle ting.
  Nyt hagedagene

  SvarSlett
 2. Smart med armeringsjern og godt brukt balje ;o) Jeg "stjal" min fra kjelleren til svigermor ;o)
  Håper varmen kommer tilbake til oss ;o)

  SvarSlett
 3. Så hyggelig at du fikk tak i en slik sinkbalje! Enig i at de er perfekte plantekar! Jeg har ikke noen selv, men de passet jo helt perfekt inn i hagen deres :-D
  Ha en fortsatt riktig fin kveld!

  SvarSlett
 4. Superfint ble det. En sånn en ønsker jeg meg også gitt :)

  SvarSlett
 5. Flott og sjarmerende sinkbalje, det kommer til å bli kjempefint når det gror til i baljen! Jeg har også planer om å så erteblomster, de er så fine og søte!

  Og for et NYDELIG drivhus dere har! :) Hva har dere/ skal dere ha der?

  Har tittet litt rundt på bloggen din, koselig blogg! :)

  Ha en fin onsdag!

  Aia :)

  SvarSlett
 6. Fint blei det!
  Jeg har 3 av dem i hagen min. Fungerer i år som ventebed for stauder som skal bli plantet andre steder i hagen min. Når vinterhage, terrasse og platting er ferdig... en gang....

  SvarSlett