søndag 6. mai 2012

En hyggelig handel=)

Vi er relativt ofte hjemme hos mine foreldre på Steinkjer.. eller hjemme hos min mamma og stefar. Jeg kaller dem foreldre fordi det er det enkleste=) Og de gangene vi har mulighet, er vi alltid innom Mathildes verden. En supersøt interør, kles- og blomsterbutikk, og det blir stort sett noen småting med hjem. I helga dro vi innom igjen, og kom hjem men fine saker=)


  Fine knekter som skal inn i drivhuset, og søte servietter=)


Telysestaker som egentlig skulle få plass i drivhuset, men som var så søte at de foreløpig står på kjøkkenbordet hvor de passer perfekt=)


Så kommer vi til gårsdagens fangst, en Passiflora=) Som skal få gleden av å stå i en krukke laget av ei plastbøtte med striesekk utenpå. Vi har laget en til potetene tidligere.


Mens jeg laget klar krukka, satte gubben opp hønsenetting på det ene viduet i drivhuset. Denne blomsten skal få klatre=) Klar for å flytte inn i sitt nye hjem, hvor jeg tror den vil passe perfekt=)


Klar for å bli pakket ut=)


Og den ikke så store planten, er superlang. Det tok sin tid å knyte den opp, og nå er det bare å glede seg til den får kjempekule blomster=)Jeg leter etter en gammel og fin stol som jeg kan ha i drivhuset. Det må jo nesten være en sitteplass der inne, slik at vi kan nyte de blomstene som kommer=)Det begynner å bli veldig koselig i drivhuset, og det begynner å haste å få tak i en stol!!!


I tillegg til nye blomster, har døra fått håndtak. Det var også på tide, da den slår seg litt og har til tider vært litt vanskelig å få opp. Nå er ikke det noe problem=)

Håper dere har en flott søndag=)

Vibeke

4 kommentarer:

 1. Det blir fint når den får breie seg i drivhuset :) Fin farge på pellisn.
  Ha ei fin uke.

  SvarSlett
 2. Det blir skikkelig fint :) Frøene dine er postet i dag, så på tirsdag kan du nok så valmuer og ettårig storkenebb.
  Ha ei finfin uke, klem.

  SvarSlett
 3. Så fint du har det i drivhuset ditt :)

  Hilsen Lisbeth

  SvarSlett
 4. Hei Vibeke. Så fint å se bilder fra drivhuset deres! Jeg har kjøpt nesten helt identiske hylleknekter i ulike størrelser som jeg ønsker å ha i drivhuset mitt.
  Passiflora er jo veldig godt egnet til å ha der inne. Jeg hadde en i fjor som vokste så det knaket. Den blomstret så og si uavbrutt hele sommeren igjennom med mengder av blomster. Eneste minuset er at blomstene bare lever en dag. Siden de kontinuerlig blomstret med en mengde blomster ble det litt mye "bøss" å rengjøre, men det er det vel verdt!
  Ha en fortsatt riktig fin vårdag!

  SvarSlett