tirsdag 26. mars 2013

Påskeferie=)

Ferie er fantastisk, og nå er det endelig påskeferie for hele gjengen i Kiellandsgata. I år står bypåske på programmet, altså hjemmepåske. I fjor feiret vi påska i Stockholm, men andre påsker har vi i all hovedsak feiret hjemme. Det er faktisk litt godt, for i byen er det lite folk påskedagene=) Litt deilig å ha byen for "seg selv".


Hjemmestrikket påskekylling=) Vi har ikke så mye påskepynt, men småguttene har laget litt og vi har påskelys og servietter. Det holder for oss.


Vi tyvstartet påska i helga hjemme hos mine foreldre, med skitur og masse utetid. Deilig=)


Selv om det fortsatt er noen minusgrader om natta, smelter snøen heldigvis i sola! Det blir nok ikke noe hagearbeid i påska, men i følge værvarslet er det i alle fall meldt utevær, og det skal vi benytte oss av=)


Plantene i hagen kommer frem en etter en, og det er så hyggelig å se at snøen smelter rundt dem. Jeg håper det ikke blir lenge til hagen er snøfri=)


Vrihassel er et fantastisk dekorativt tre. Det vokser dessverre så sakte at jeg ikke har hatt hjerte til å ta inn grener, men kanskje om noen år?


Hva skal vi gjøre disse dagene? Vi skal kose oss masse, lage og spise supergod mat, være masse ute i sola, spille spill, late oss, være sosiale og forhåpentligvis lese flere bøker=)

Jeg er akkurat ferdig med "Kjerringer" av Helene Uri! Jeg digget den! En helt usannsynlig, men utrolig festlig bok om fire damer som starter en klubb for å ta hevn over ikke så snille menn! Skikkelig girlpower! Heia! Heia! Artig og fin underholdning.

Hva skal dere gjøre i påska? Ønsker dere ei superfin påske=)

Vibeke=)

7 kommentarer:

 1. Så fint å se at planter titter fram fra snøen. :) Her i nord snør det masse nå i kveld. Kjedelig. Vi skal være hjemme i påsken, lysthuset blir mye brukt. Kirketurer blir det også. God påske!

  SvarSlett
 2. Vrihassel er så dekorativt, det blir nok råd med en gren om en stund.
  Her i vest er hagen fri for snø, og vi har hatt en nydelig mars måned, men det er jo bunnfrosset og iskaldt, så det blir lite hagearbeid.
  Blir hjemmepåske for oss, og i helgen skal jeg på jobb...
  God påske!

  SvarSlett
 3. Hjemmepåske her også. Malte 1/2 spisestuetaket i går og tar resten i morgen. Så her har vi slike ting på lista.

  SvarSlett
 4. Snøsmeltinga tar tid her... Det er så stor forskjell på natt- og dagtemperaturen, men det minker sakte, men sikkert. ;)

  I dag blir det pakke-, ordne-, og innkjøpsdag her før vi setter nesa til fjells. Vi skal på hytteferie sammen med et par vennefamilier. Gleder oss og håper på masse SOL! :)

  Hehe, ja, jeg liker sånne små puslerier som nøkkelskapet. Det er kjekt med småprosjekter der resultatene kommer fort! ;)

  Ønsker deg og familien en kjempegod påske! Nyt fridagene! :)

  SvarSlett
 5. Hei!
  Så herlig med vårtegn i hagen. Jeg har masse snø enda, men håper at det går fort fremover nå med snøsmeltinga.

  Ønsker deg en kjempe fin påske. Nyt fridagene og vårsola!

  Klem

  SvarSlett
 6. Høres lovende ut med hjemmepåske, Vibeke.
  Det samme her hos oss. To av de tre studentbarna er hjemme. Nyter liv i leiren.

  Vi har faktisk puslet litt ute, all den tid lokalavisa skal komme. Det er vasket og vårpyntet på den ene verandaen. he he.. Ellers har vi beskjært blodbøka.
  Men fortsatt ligger det 20 cm snø over hele hagen. Det smelter lite pga nattefrost fortsatt. Ser ut som om våren er kommet lengre hos deg i Trondheim. Men vi nyter sola på dagtid. Første grillings er unnagjort allerede. Og spist lunsj ute, med vinterjakkene på.
  God glad påske ønskes deg og dine.

  SvarSlett
 7. Det er nu ok og feire påsken hjemme, spesielt vis dere har fint vær.
  Vi skal også være hjemm, tar noen småturer vis det kan bli oppholdsvær, men akkurat nu laver sneen ned og ifølge yr, skal det fortsette slik de neste dagene før det skal begynne og regne, så påskeværet i nord er dårlg.
  Men vi skal nok kose oss allikevell.

  Ha en fin påske, hilsen Lisbeth ;)

  SvarSlett