søndag 3. mars 2013

Paris med barn=)

Det går helt fint an å ta med barna til Paris! Vårt motto er at barn kan være med hvor som helst, så lenge man tilpasser turen etter de små, og ikke har for høye forventinger til hva man rekker over. Det siste er vi ikke så veldig flinke til, så vi øver fortsatt. Billetter til kollektiv-trafikken er et must når vi reiser, og selv om vi har det blir det ofte altfor mye trasking=) Vi lærer tydeligvis aldri!

I tillegg til Louvre og Notre Dame, som guttene synes var veldig stas, har vi gjort en del andre ting som de synes var spennende.


Vi ruslet i utgangspunktet fra hotellet til metroen da vi oppdaget dette! Montmartre var sannelig ikke langt unna, så vi gikk opp dit=)


Siden klokketårnet i Notre Dame var stengt var småguttene helt klare på å gå opp 300 trappetrinn for å nyte utsikten fra Sacre Coeur. Nydelig utsikt over Paris, selv om det ikke vises så godt på dette bildet=)


I tillegg til å besøke en del severdigheter, har vi vært i et par parker hvor guttene har løpt rundt=)


Katakombene var kanskje det guttene synes var mest spennende. Mor selv synes det i perioder var skikkelig ekkelt!!! 2 kilometers spasertur under bakken, hvor deler av turen var dekket med knokler og hodeskaller!!!


Vi fikk også tid til en båttur på Seinen, og småguttene er alltid klare for en tur med båt=) Vi fikk sett utrolig mye på den times lange turen=)

Vi kunne selvfølgelig gjort enda mer, men man må ha litt tid til å rusle rundt og spise god mat også=)

Nå er vi straks klare for hjemreise, og i morgen er det hverdag igjen!

Fin søndag til dere=)

Vibeke=)

6 kommentarer:

 1. Så heldig dere er som er i Paris. Har aldrig vært der, men ser flott ut. Her har vi hatt en uke med masse fint vær. Sola skinner og snøen smalter :) Kos dere videre. Ha en fin søndag

  SvarSlett
 2. Herlig med en tur til Paris nå tidlig på våren! :-D
  Det er flott at dere får så mye ut av turene med hele familien! Kos dere :-D
  Klem Stein

  SvarSlett
 3. Hei igjen! Så flotte og varierte opplevelser. Katakombene hadde nok jeg ville syntes vært skummelt, men tror nok de to eldste gutta her ville syntes det var spennende, hehe! ;)

  Nå er dere kanskje hjemme igjen!? Ønsker deg en god uke. :)

  SvarSlett
 4. Fint å høre at dere koser dere på tur hele gjengen:-) ...gleder meg også til det kommer nye blogginnlegg fra Kiellandsgata igjen - d er alltid en "høydare", så koslig påfyll i hverdagen ;) ha ei fin uke!

  SvarSlett
 5. Forstår godt du bytta ut trønderværet i helga, med mild, behagelig Paristemperatur. For FY søren for et vær det var på lørdag i bartebyen!

  Ser ut som om dere fikk mye ut av turen deres, Vibeke.
  Våre barn er nå voksne, men vi har farta mye med dem opp gjennom årene. Bilturer på kryss og tvers gjennom Europa, og mest utifra barnas behov og tempo. Men også med fly. Lengst vekk var turen til Japan. DET var annerledes.

  SvarSlett
 6. Det så jo skikkelig spennende ut :) Jeg har heller ikke sett på det med barn som en hindring :) Paris har bare sett metroen på når jeg har forflyttet meg mellom jernbanestasjoner på interrail :) Men det så unektelig litt fristende ut :)

  SvarSlett