søndag 31. mars 2013

En super påskeferie nærmer seg slutten=)

Vi har hatt en kjempefin storbypåske. Det fine været har jo gjort sitt for at det ble så fint som det ble, for vi har vært masse ute i sola. Vi har til om med fått solbrille-skille! Deilig=)


Vi er ikke så heldige at vi bor rett ved marka, men vi bor bare noen meter unna Festningen i Trondheim, og dette området bruker vi ganske mye. Jeg kunne tenke meg at kommunen anla en park her, for det er ganske kjedelig! Snø gjør heldigvis susen for småguttene, så vi har vært her flere dager i påska for ski eller akebrett. Artig, selv om bakkene ikke er de bratteste.


Man trenger ikke avanserte saker for å rusle på tur. Appelsin og kakao holder i massevis=)


 På lørdag kjørte vi en dagstur til Åre hvor guttene stod på ski, og jeg skravlet med venner. Det er et stykke å kjøre, men det er verdt det. Superfine forhold på Åre=)I vinduskarmen har det kommet spirer!!!! Det gir en følelse av vår, selv om det har kommet litt snø siden sist og våren lar vente på seg! Jeg håper meteorologene tar feil og at vårtemperaturer kommer til Trøndelag i løpet av uka!!! 

Håper dere har hatt ei fin påske=)

Vibeke=)

11 kommentarer:

 1. Hyggelig at du har hatt en fin påske! Her er det ikke noe som ligner på vår unntatt noen få bare flekker. Det er så fryktelig mye snø her :-(
  Nå vil jeg ha vår! Håper varmen kommer snart, ja.
  Ha en ny fin uke!

  SvarSlett
 2. Ja, det har vært en herlig påske. Denne ferien kan vi leve lenge på. Nå håper vi at snøen skal tine, og det fort.

  Ønsker deg en fin kveld og en fin 2.påskedag i morgen! klem

  SvarSlett
 3. Så deilig for dere at påsken har vært fin med sol og blå himmel, det kan ikke vi skryte av her i nord.

  I drivhuset er æ begynt priklinga, og det er koselig.

  Ha en fin kveld, håper våren kommer over hele landet snart, er så lei sne nu....

  Lisbeth :O)

  SvarSlett
 4. Hei Vibeke. Så flott dere har hatt en super bypåske! Her i vår svenske hage har vi også hatt det helt topp med sol fra skyfri himmel i 10 dager nå! :-D Jeg kunne selvfølgelig klage på de kalde nettene siden telen fortsatt herjer i jorden og hindrer planter fra å spire og gro, men jeg regner med ting vil endre seg om et par ukers tid :-D
  Ha en fortsatt riktig fin kveld!
  Stein

  SvarSlett
 5. Ja denne påska har virkelig vært fin. Trur vel stort sett heile landet omtrent har hatt flott påskevær, og det er så herlig :)Eg tok med meg jentene mine ned til " sommerhuset " vårt som ikke ligger lenger unna enn en halvtime med båt ;) en trenger ikke alltid dra så langt for å få litt avveksling i hverdagen :) Da eg såg bildet ditt av festningen kom eg til å tenke på at eg hadde to søstre som bodde der under festninga og på bakklandet for noen år siden. Du bor i en utrolig flott by. Eg storkosa meg virkelig dei gangene vi var der på besøk :)

  SvarSlett
 6. uff da, rakk ikke å ønske deg en flott 2. påskedag før eg kom bort i publiser knappen ;)
  Catharina

  SvarSlett
 7. Koselige Bilder, Vibeke. Du verden hva sola har av positiv påvirkning på oss. Deilig.
  Nyt siste påeskefridagen før hverdagen innhenter oss.

  SvarSlett
 8. Ser dere har hatt fine påskedager, med mye godt vær! Flott bilde av det store treet på første bilde. Her nord har vi hatt en del snøvær, og lengre nord i Troms har veier vært sperret, og snøras har gått.

  Vi har kosa oss mye i lysthuset i påsken, som du nok har sett på bloggen min. :)

  SvarSlett
 9. Det var flott Påskeferie. Så fine dagar med sol og uteliv gjer godt for kroppen.
  Og spirane i karmen er ein god vårfølelse.
  Ha ei fin god veke, så satsar vi på at det tinar og vårast.
  Klem.

  SvarSlett
 10. Så koselig med spirer, det er vårlykke :))

  Ønsker deg også en flott uke videre :)

  SvarSlett
 11. Ved festningen har jeg ruslet mange ganger....men det er en del år siden nå. Her har påskesola smeltet mye snø. Endelig kommer blomsterbedene mine til synet. Venter spent på at det jeg sådde i høst skal spire og gro

  SvarSlett