søndag 10. mars 2013

Hjemmealene-helg=)

På fredag dro guttene på guttetur til Oppdal. Fire pappaer og fem smågutter dro lykkelig av gårde for  å stå på slalom=) Det må sies å være ei perfekt helg for ski. Strålende sol fra skyfri himmel hele helga.

Plutselig skulle jeg være helt alene hjemme ei hel helg! Det skjer nesten aldri! Jeg er ikke så god på å være hjemme alene heller, for jeg kan finne på å kjede meg ganske fort når jeg blir alene mer enn noen timer.På fredag møttes vi mammaene for reker og kos. Fantastisk å spise reker, for det gir en følelse av vår uansett om det er snø og kaldt ute=) Det ble en veldig hyggelig kveld. Resten av helga er også brukt på gode venner=)Våren har dessverre tatt en liten pause i Trøndelag, og vinteren er helt klart tilbake. Tidlig i forrige uke var det mildvær og mye nedbør,  og i helga har jeg stått opp til - 15! Jeg tror ikke det er optimale forhold for løkene min. Som dere ser over, titter krokusene opp=) Håper de overlever det uforutsigbare været!


Selv om det ikke smelter når det er så kaldt, så er det veldig deilig med masse sol. Det gir uansett en følelse av at våren og sommeren ikke er så langt unna. Håper det snart blir mildt igjen!


Jeg har lest utrolig mange bøker i det siste, selv om jeg strengt tatt burde lese fag!!! "Den siste gode mann" er en utrolig spennende bok. Jeg ble fanget helt fra første side, og da ble det veldig vanskelig å legge boka fra seg. En skikkelig krim, med noen uforutsette vendinger! Det står på boka at den er en blanding av Dan Brown og Stieg Larsson, og det er jeg enig i. Anbefales=)

Fiiiin søndag=) Håper sola skinner hos dere også=)

Vibeke=)11 kommentarer:

 1. Ja, det er fryktelig kaldt nå. Det er jo veldig tidlig hos deg siden krokus allerede titter opp. Her er de under minst 20 cm med snø...
  Kos deg, og ha en fin søndag!

  SvarSlett
 2. Rekeaften og vennehelg hørtes koselig ut. :) Vi har også hatt en litt "alenehelg" da Ørjan har vært, og er, på sosial tur med jobben denne helga. Her har det vært mye kameratbesøk for alle tre gutta. I dag skal vi på tur langs Mjøspromenaden, mate ender og stikke en tur innom Mc Donald`s. Litt for en hver smak! ;) Sola skinner, og det har gått fra - 17, brrr..., til - 7 siden de små og jeg sto opp rundt 7.

  Alltid fint med boktips fra deg! Takk! Holder på med en ny Lindell- krim, "Mørkemannen". Spennende.

  Ønsker deg en fin søndag og en ny, god uke. :)

  SvarSlett
 3. Av og til kan det være godt og få være aleine og kose sæ med sitt, selv om man savner de man bor sammen med.
  Reker er deilig, og stakkars løkene dine, men de overlever sikkert.
  Her har vi og hatt det kaldt, men idag er det 0 grader og sne ;( er lei av sne nu, vil ha vår :)

  Ha en fin søndag.

  Lisbeth :D

  SvarSlett
 4. Høyret ut som du har kosa deg sjølv om det er uvant å vere åleine heime for deg. Koselig med venninnebesøk.
  Trur faktisk det går bra med løkane som er komne opp av jorda sjølv om det er kaldt. Det er dei mest robuste og det ser ut som dei tåler det meste.
  Iskaldt her også og no er det medt snø.
  Ha ei god veke, frå marJE.

  SvarSlett
 5. Storkoser meg når jeg har hjemmealenehelg ;0) kjekt med vennebesøk og god mat.Har vært kaldt her og men sol fra skyfri himmel,men nå melder de snø noen dager.Ha en fortsatt fin kveld.

  SvarSlett
 6. Storkoser meg når jeg har hjemmealenehelg ;0) kjekt med vennebesøk og god mat.Har vært kaldt her og men sol fra skyfri himmel,men nå melder de snø noen dager.Ha en fortsatt fin kveld.

  SvarSlett
 7. Håper du har klart å kose deg masse, og nytt alene-hjemme-helgen :)
  Sola hjelper mot alt, selvom det er kjølig ;)
  Takk for boktips, og hyggelig kommentar på min blogg!
  Ha en super uke :D

  SvarSlett
 8. Må være deilig med alenehelg :) Ser ut som du har kost deg. Ha ei strålende uke. Her var det minus 20 i dag...... ikke bra når en lengter etter vår.

  SvarSlett
 9. Hjemme alene helg hørtes flott ut. Det har jeg aldrig. Hadde nok ikke kjedet meg et minutt. Her har det begynt å snø litt igjen og blitt litt kaldere...men den som venter på noe godt...

  SvarSlett
 10. ...benytter meg av boktipset ditt jeg også; har lagt tittelen i "huskelista" mi, for bøker som skal leses etterhvert;-) Og; hehe...jeg er heller ikke spesielt god på å være hjemme alene, så kjenner meg godt igjen der, ja ;)) Ha en fin kveld, og; plutselig er det helg igjen!

  SvarSlett
 11. Rart det der. Husker FØR, da ungene var små og rundt oss bestandig, kjente jeg fort på uro hvis jeg en sjelden gang var alene. Husker jeg organiserte raskt jentekvelder og liknende opplegg.
  NÅ? Har jeg oftere og oftere tid alene. Og nyter det. Og trenger det. Uten at det må skje noe rundt meg.
  Livet byr på ulike faser.

  Tror jammen våren er kommet lenger i Trøndelag enn her sør i Vestfold gitt. I hagen min har jeg ennå ikke sett en eneste løk titte opp. Snøen ligger tjukk fortsatt.

  SvarSlett