lørdag 16. mars 2013

Sola hjelper på humøret=)

Dette tror jeg jammen har vært ei av årets verste uker på mange måter, og vi har fått en påminnelse om at ikke alle dager er like hyggelige. Det skal uansett ikke dette blogginnlegget handle om. Nå er det helg, sola skinner og det hjelper faktisk på humøret=) Sola varmer, og det er så utrolig godt.


Det er så fint å være ute når sola skinner, og jeg kan høre at det sildrer og drypper av snø som smelter. Synd det er så utrolig kaldt om natta, men det er vel ikke lenge til nattemperaturene også stiger=)


I dag rotet vi frem en benk for det er faktisk ganske lunt og godt ved garagedøra=) Så nå er det mulighet for te og kaffe ute!=)


Det er nok en liten stund til vi kan spise gressløk, men jeg vet at tiden kommer til å gå veldig fort=)


Helg gir muligheten til å kose seg litt ekstra, ta seg tid til å lage god mat og late seg litt=) Det trenger man i en travel hverdag. Nå er det i tillegg ikke lenge til påske, og det skal bli koselig med noen ekstra dager fri=)


Jeg leser og leser, og jeg får alltid lest noen timer på helg. Særlig fordi jeg er så tidlig oppe. Jeg sover sjelden lenge, selv om det er helg!!! Begynner tydeligvis å bli en gammel dame=) "Cee Cee Honeycutts reddende engler" er jeg ferdig med. En søt og koselig bok, men den er litt lite troverdig og enkel! Jeg burde egentlig ha lest den på stranda i ferien, for den hadde passer perfekt for det. 

Håper dere har ei fin helg=)

Vibeke=)
12 kommentarer:

 1. Så fint det så ut med benken ved veggen der. Ordentlig vårlig. Gleder meg til våren er her for alvor.

  SvarSlett
 2. Jeg er enig i både at kuldegradene kan forsvinne og at den boka var litt enkel. Typisk strandlektyre.

  SvarSlett
 3. Veldig koselig med benken ute. :) Og herlig når været er såpass at man kan kose seg med litt varm drikke ute!

  Mmm, lappene så gode ut! I kveld skal jeg bake til Wilhelms familieselskap i morgen. Blir koselig å samle familien i morgen. :)


  Håper både helga og dagene fremover blir både bedre og gode for dere. Klem

  SvarSlett
 4. Ja solen gjør underverker for kropp og sjel :) Alt det deilige lyset som fyller opp og jager vintermørket. Vi har også hatt gode stunder i en lun krok i hagen :) Herlig! God helg!

  SvarSlett
 5. Ja, sola hjelper på humøret. Det er alltid godt å se den. Det var -19 her på torsdag, og da virker våren veldig langt unna når det er sånn i midten av mars.
  Det høres deilig ut med te og kaffe ute alt nå. Kos deg masse!

  SvarSlett
 6. Ja, det er deilig når sole kommer for å varme oss opp igjen. Håper det blir fint i påska slik at vi kan sitte ute med kaffen.

  Kos deg og nyt våren! Klem

  SvarSlett
 7. Imponert over hvor mye bøker du får lest, Vibeke. Artig at du gir noen boktips her på bloggen. Sjøl holder jeg på med "Jeg nekter" av P.Petterson. God bok.

  Vi er like ved det å stå tidlig opp. Beste tidspunkt på dagen, syns jeg. Tror du kan kunsten om å gripe de gode øyeblikka og nyte. En gave.

  SvarSlett
 8. Du er imponerende med og lese, har du lest Stina Saga ?? Den leser æ ut på noen få timer, og æ som ikke liker og lese seire romaner, men den serien er så spennede og slutter alt for spennende, og det sier æ ikke fordi det er dattra mi som er forfatteren ;=)

  Ha ei fin helg ilamme dine.

  Klem Lisbeth ;)

  SvarSlett
 9. Det er deilig når sola skin og det dryp frå taket.....humøret stig når ein kjenner vår i lufta. Så deilig det høyrest ut å sitte ute på benken med tekoppen å nyte varme strålar.
  Eg er imponert over kor mange bøker du får lest...kjekt det:))
  Ha ei god helg vidare, frå MarJE.

  SvarSlett
 10. Ja, alle dager er ikke like hyggelige - men når det er som verst, går det som oftest oppover igjen ;-) Nok en Gyldendalbok står for tur her i huset; Karitas, av Kristin Marja Baldursdottir. Jeg har ikke kommet så veldig langt enda, så føler ikke jeg kan gå god for den personlig, men; den høres veldig bra ut, og har fått gode kritikker :) Det er også kommet en "oppfølger" til denne, som jeg sikkert kommer til å lese etterpå...:-) Bare et tips;))) Ha ei fin og solrik uke!

  SvarSlett
 11. Her går det i faglitteratur døgnet rundt.. til påske skal jeg belønne meg selv med noe skjønnlitterært :-)
  Håper du får en bedre uke Vibeke, så skal jeg krysse fingrene for snøsmelting både hos deg og meg ;-)

  SvarSlett
 12. Her har det snødd igjen......så vårfølelsen forsvant. Trøster meg med at det nå er kun 3 arbeidsdager igjen til påskeferie :) Jeg har og lest boken du nevner. Minnes jeg likte den godt.

  SvarSlett