mandag 6. januar 2014

Med blanke ark på kjøkkenet=)

Det er akkurat slik det føles når jula er ryddet ut, og det er utrolig deilig. Et nytt fint år ligger foran oss, og det gjelder å fylle det med så mange fine hverdager og opplevelser som mulig=)


Det er nesten en befrielse å ta ned røde julegardiner og gjøre kjøkkenet klart for nye friske gardiner med en smak av vår=)


Lysegrønne gardiner med prikker gir den helt riktige vårfølelsen. Gardinene er det mange år siden jeg sydde, og det er alltid like hyggelig å ta de frem igjen=)Kjøkkenet vårt er fyllt av arvegods, gamle og nye saker. Denne krukka er en av mine favoritter, for den har et fantastisk mønster. Det står mel på sekken helt nederst, så den er kanskje tiltenkt det. Akkurat nå har vi sukker i den=)


Denne gamle vekta duger fint til ulike grønnsaker og krydderurter. Jeg synes den er veldig dekorativ=)


Da vi fyttet inn i huset i Kiellandsgata var kjøkkenet i et annet rom, det var hjemmesnekret og veldig udelikat. Det er litt over ti år siden vi bygde nytt kjøkken, og da valgte vi en innredning vi tenkte ville kle huset, så her ble det ingen blanke minimalistiske flater. Vi er veldig fornøyd med valget=) Benken under vinduet er kanskje det vi er aller mest fornøyd med. Der kan man sitte å se ut, man kan holde den som lager mat med selskap og da ungene var små var dette bakebenken deres=) (beklager at bildet ikke ble bra, men dette var det beste jeg fikk til i mørket!!!)

Kjøkkenet er mye i bruk her hjemme, og det er veldig koselig å ha et kjøkken med god plass. Dette er mitt bidra til NIBs utfordring; Med blanke ark på kjøkkenet. Ta en titt hos dem for mange flotte kjøkken=)

Håper dere har hatt en strålende fin start på det nye året=)

Vibeke=)15 kommentarer:

 1. For et koselig kjøkken :)
  Likte spesielt godt den benken under vinduet - skjønner godt at den har vært en favoritt!
  Ha en fin ny uke!
  Klem fra Ingrid

  SvarSlett
 2. For et kjempefint kjøkken dokker har :0)
  Missunner dæ benkplassan, for det er manko på mitt kjøkken.
  Æ tok ned de røde julegardinene mine igår og det var en befrielse og få hengt opp hvite og slippe lyset inn :)

  Ha en fin uke, Vibeke.

  Lisbeth :0))

  SvarSlett
 3. Så fint kjøkken du har! De minimalistiske er ikke min stil heller. Her kan ikke noe kalles det ;-)
  Omtrent sånn kjøkkenvekt haddemin mor også husker jeg. Koselig å se en sånn igjen :)
  Ønsker deg en fin uke!

  SvarSlett
 4. Det var både et koselig innlegg og kjøkken. :) Klassisk og fin innredning. Gardinene var kjempeskjønne, og vekta med grønnsaker i var dekorativ og sjarmerende. Det ser ut som et godt rom å være i. :)

  Nå er hverdagen i gang hos oss også. I dag startet de små i barnehagen igjen, de to litt større på skolen og vi voksne på jobb. :)

  Ha en fin uke, og lykke til i utfordringen! :)

  SvarSlett
 5. Jeg skal kjøpe meg nye kjøkkengardiner før jula går ut på kjøkkenet. Kjøkkeninnredningen deres minner litt om vår.

  SvarSlett
 6. Koselig kjøkken, og lykke til i utfordringa!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 7. Flott kjøkken dere har :) Her har ingen julegardin fått sneket seg inn i år, så på en fridag i nærmeste framtid skal jeg ut å handle vårblomster og vips :) Ute er det snart 70 cm med snø, så våren er ganske langt unna.
  Ha ei flott uke.

  SvarSlett
 8. Kjempeflott!...deilig med andre farger etter julen og de gamle fine tingene er nydelige:)
  Ønsker en fin dag:)

  SvarSlett
 9. Så stort og koselig kjøkken du har, jeg har ryddet ut julen her også.
  Det er bestandig godt å komme tilbake til normalen.

  God kveld fra Marit.

  SvarSlett
 10. For en fantastisk krukke. Helt i min stil! Jeg kjenner følelsen av å rydde ut jula. Jeg føler jeg både før større plass og stort behov for å gjøre noe "nytt" og vårlig.

  SvarSlett
 11. Koselig kjøkken du har, Vibeke. Smart med sånn benk under vinduet.
  Artig å blande nye og gamle ting. Likte retrokrukka di. Og de vårlige gardinene. Tenk! På alt de fine vi har i vente med lys, vår og varme. Juhuu…jeg har bestilt frø for første gang. Fra Impecta. Det blir spennende.
  Fin fin helg til deg!

  SvarSlett
 12. Så koselig kjøkken!

  Ha en fin helg videre
  Klem :)

  SvarSlett
 13. Godt nyttår Vibeke! Veldig kjekt å følge deg både på IG og her på bloggen din:) Du vet å spre glede! Hjemmet ditt er så koselig og varmt. Ja, det er godt å få pakket ut julen og begynne med rene ark. Tenk, det neste som venter oss nå er våren med alle dets gleder og farger. Ha en fin fin helg!

  SvarSlett
 14. Veldig koselig kjøkken dere har. Et flott bidrag i utfordringen. Lykke, lykke til!

  Ønsker deg en herlig søndag! Her har det snødd i natt, så nå er bakken hvit - endelig! Jeg har akkurat kommet hjem etter en lang gåtur i det fine været. Så nå var det hyggelig å sette seg med en varm kopp te - og en bloggrunde ;-)

  SvarSlett
 15. Det er veldig koselig å ta frem juletingene og pynte til jul, men det er og veldig deilig å rydde det vekk og starte på et nytt år. I år begynte jeg å rydde vekk julen 1. januar. Kosleig kjøkken du har :)

  SvarSlett