søndag 16. juni 2013

Helgegleder=)

Helgegledene er heldigvis mange i Kiellandsgata, og vi finner alltid på noe hyggelig sammen med småguttene når det er helg. Det blir også litt tid til mine egne helgegleder, for de har venner på besøk, er hos venner, spiller fotball, sykler eller gjør andre ting. Og da er det ikke alltid like artig å være sammen med mamma og pappa, og den tiden bruker jeg til det jeg synes er hyggelig. I tillegg til å pusle i hagen, bruker jeg mye tid på å lese, og leser ganske mange bøker i løpet av året. Nå er det lenge siden en bokoppdatering=)


Før eksamen leste jeg "Menneskets natur" av Jørgen Brekke. Han skriver krim, og handlingen foregår stort sett i nabolaget vår, og det synes jeg er veldig artig. Dette er den tredje boka om politietterforsker Odd Singsaker, og jeg håper det kommer en fjerde=)


"Jeg nekter" av Per Petterson valgte jeg etter anbefaling fra en av dere. Den boka synes jeg var helt fantastisk. Ei troverdig bok som jeg anbefaler videre=) Jeg har planer om å lese flere av bøkene jeg fikk anbefalt av hyggelige lesere for en tid tilbake=)


For noen dager fikk jeg denne boka tilsendt fra min lillesøster som jobber i et forlag. Utrolig koselig å få bokoverraskelse i posten. "Langhelgen" er ei bok full av intriger, enkelt skrevet feel-good-bok. Fin sommerunderholdning=) Disse tre bøkene er helt ulike, en skikkelig krim, en troverdig og fin, og en lettlest for sommerdager. Bra det finnes bøker for en hver andledning=)


Det er så koselig med mange blomster i hagen=) Og det er veldig hyggelig å lage en koselig bukett av det vi har. Prydgress, stormarikåpe og stjerneskjermer ble en søt bukett i dag=)


Dette er min helgeglede. Gå inn hos Vivi for å se flere helgegleder. Håper dere har hatt ei fin, fin helg=)

Vibeke=)

8 kommentarer:

 1. Ååå helgegleder <3, satte nettopp fra med Ildvitnet på stuebordet, sparer de siste 50 sidene til frokostkaffen imorgen :). Det er noe særegent med å lese gode bøker og visualisere hendelsesforløpet, og samtidig prøve å pønske ut hvem skurken kan være :). Klem!

  SvarSlett
 2. Fint med bokanbefalinger. Jeg leser en som heter Lavendelhagen nå, av Lucinda Riley. Har lest To andre bøker av henne også. Orkideens hemmelighet og Jenta på klippen. Anbefaler alle tre.

  SvarSlett
 3. Bortsett fra at jeg leser pocetbøkene om Stina så har jeg ikke lest en bok siden forrige lange flytur.

  SvarSlett
 4. Godt at det finnes så mange forskjellige bøker, og at det finnes bøker for enhver smak. Jeg er veldig glad i historie, så jeg lese helt bøker om det.

  Håper du får en fin ny uke!

  SvarSlett
 5. Så flink du er og slappe av med ei god bok, det er sikkert deilig .

  Æ leser jo æ og, men ikke så mye krim bøker, nu for tia går det mest i serie romanen til dattra mi,Stina Saga, den blir bare mere og mere mystisk og spennende for hvær bok hun utgir, og er vanskelig og legge ifra sæ :)

  Nydelig søt bukett du plukket inn :)

  Ha ei fin ny uke, Vibeke.

  Lisbeth ;O)

  SvarSlett
 6. Lesing er kos.
  Har ligget i hengekøya i dag (fri i dag) og lest Tirsdagsdamene på vei til Lourdes. Etter anbefaling fra deg, tror jeg? Koser meg med den. Innimellom har jeg nappet litt ugress, klippet gressløk for fryser´n og solt vinterblek hud. Supert sommervær her i dag :)
  Har notert med boka Langhelgen som ferielektyre. Etter at Nesbø´s siste er "fortært".

  SvarSlett
 7. Fikk så lyst til å lese "Langhelgen" da jeg så bildet av boka, så kanskje det blir en av sommerbøkene!? ;) Alltid fint når du kommer med bokanbefalinger. Bok blir det på meg når det snart blir ferie! :)

  SvarSlett
 8. Mange kjekke bøker du har lest der! Jeg har ikke rukket å lese så mye i det siste. Nå har jeg plenti med tid, håper jeg, denne sommeren som står for tur. Må nok en tur på biblioteket igjen snart;)

  Ønsker deg en deilig sommer
  klem Tonje

  SvarSlett