søndag 2. juni 2013

Drivhusdrømmen=)

Vi synes vi har laget et utrolig søtt drivhus. Det er lite, men kler huset vårt godt. Det er flere som har sagt til oss at vi nok kommer til å angre på størrelsen, men forsatt går det veldig bra. Vi har uansett ikke ambisjoner om å dyrke enorme mengder, men akkurat så mye at vi rekker over det=) Det er mulig vi ønsker oss et større når vi blir eldre og får mer tid... men det får vi ta senere=)


Dette bilde er fra i fjor, for jeg har ikke tatt et nærbilde i år. Det trenger egentlig et strøk til med maling, men det har vi dessverre ikke rukket enda. Så det står fortsatt med maskeringstape på takvinduene!


Vi har en plan om å male døra blåbærblå, akkurat som husdøra vår, men foreløpig har vi ikke funnet den riktige fargen.


På døra henger et skilt vi fikk av gode venner til jul. De tenkte det passet fint i drivhuset, og det er jeg enig i. Fint at vi ikke glemmer oppkriften på kjærlighet=)


Drihuset har frem til nå vært litt rotete med tomme krukker, gjødsel og litt av hvert. I går startet jeg ryddejobben, og jammen ble det raskt koselig der inne=) Vi hadde en Pasjonsblomst i hjørnet i fjor, og vi kunne ikke la være å kjøpe en ny i år. Den hengte jeg opp bak stolene i går.


Utenfor drivhuset er det også veldig hyggelig med kjøkkenhagen i bakgrunnen=)


Etter gårsdagens ryddesjau ble det et glass vin i drivhuset i går kveld. Det var veldig hyggelig å tenne lys der inne, selv om det ikke var veldig mørkt ute=)


I dag tidlig da jeg ruslet inn i drivhuset i regnværet hadde den første pasjonsblomsten sprunget ut=) De er små kunstverk. Jeg elsker dem=)

Dette er min helgeglede=) Flere helgegleder kan dere se hos Vivi=)

Fortsatt fin søndag til dere=)

Vibeke

10 kommentarer:

 1. Kjempe koselig å ha deg med på Helgegleder. Dette var en kjempe koselig glede. Drivhuset ditt er kjempe fint, og du gjør det jo så koselig der ute.
  Kos deg og nyt alt som spirer og gror.

  Når det gjelder dillpion, så kjøpte jeg hos Pionmannen. Ta å Google han, så finner du nettsiden hans.

  Ønsker deg en fin uke. God klem

  SvarSlett
 2. Sååå nydelig det er veksthuset ditt!!
  Her må du kose deg...og pasjonsblomst har jeg også i veksthuset...den vokser så det knaker:)
  Nyt sommedagene:))

  SvarSlett
 3. Du det drivhuset ditt, sa æ til dæ allerede i fjord, at æ syns det er kjempeflott !!!
  Det set ut som ei skikkelig søt dukkestue, koffer skal det være så stort vis man ikke trenger stort drivhus, du får jo plantet det du skal i det.
  Kos dæ med pasjonsblomsten din og lys i lyktene der inne ;)


  Lisbeth :O)))

  SvarSlett
 4. Dere har det SØTESTE drivhuset! :) Måtte vise mannen bildene av drivhuset deres! Pasjonsblomsten var nydelig å ha i drivhuset. Ønsker deg en god uke. :)

  SvarSlett
 5. Du har virkelig et søtt drivhus! De har en egen sjarme disse som er i tre. Jeg skulle ønske at jeg hadde et sånt som deg, men mitt er grått og kjedelig i forhold. Men uansett så er det en glede å ha et drivhus. Pasjonsblomster er bare så flotte. Jeg har ikke den blå, men en rosa og en hvit som aldri har blomstret før. Gleder meg til å se den når den en gang vil blomstre. Ha en ny fin uke!

  SvarSlett
 6. For et nydelig lite drivhus! En må jo finne ut selv hvilken størrelse som er passelig. Har et på ca 10 kvm, for større går ikke å plassere på tomta. Viktig å ha plass, om enn liten til å sitte ned og kose seg :-) Flott å søke inn der når det regner og blåser ute...

  SvarSlett
 7. Dette drivhuset var aldeles nydelig! En dag vil jeg også ha en drømmehage slik som du viser bilder av, og et lite drivhus er bare koselig, mer skal ikke til :). Mange klemmer!

  SvarSlett
 8. Ja må jo stemple innom av og til ;) Er superfornøyd med forandringene vi har gjort, innså ikke for en stygg trapp vi hadde før vi fikk ny... Syns drivhuset deres er helt nydelig! Og den pasjonsblomsten var virkelig et kunstverk ja.. spørs om jeg trenger en sånn ;)

  SvarSlett
 9. Du har det fineste drivhuset... EVER. Jeg er helt klart glad i mitt også, men det har ingen sjarme eller sjel. Men når det er sagt så vokser tomatene så det knaker, og karten sitter tettere enn hagl :)
  Tusen takk for aspargesfrøene, de er sådd etter instruksen, så nå er det vel bare å vente en 5 års tid til en kan spise dem ;)
  Ha fine dager, Vibeke.

  SvarSlett
 10. Kjempesjarmerende drivhus . Kjærlighetsråd og pasjonsblomst - det høres ut som et skikkelig overskuddsdrivhus :)

  SvarSlett