tirsdag 18. juni 2013

En morsom plantehandel=)

I helga var vi for første gang på plantesalget til Ringve botaniske hage, og det var jammen på tide=) Meldlemmer får handle dagen før, og så får vi andre handle restene dagen etter. Nå har vi meldt interesser for innmelding, for her kan man finne noen uvanlige planter, og så er det hyggelig å være med å støtte opp under hagen=)


Dette er en dahlia, ukjent type som vi kjøpte for ca 40 kroner=) Det synes jeg var ganske billig, og veldig fint for meg som ikke har fått knoller i jorda!


Et par hvitløk ble også med hjem. Det er jo artig å ha i hagen, og i år har vi ikke plantet noen selv. 


Det blir veldig spennende å se hvordan denne primulaen ser ut, for denne var også navnløs=)


Merian havnet også i kurva til de matglade=)


Denne søte har heller ikke lapp, og den var det minstemann som absolutt ville ha. Fikk to for ti kroner, og da fikk vi brukt opp de siste pengene vi hadde med. Vi hadde selvsagt ikke tenkt på at de ikke tok kort, så vi hadde dessverre (eller heldigvis) begrenset med kontanter. 


Chillien vi kjøpte koser seg i drivhuset, den har mange små chillier så nå er det bare å glede seg til å høste. Vi kjøpte et par planter til også, og brukte opp alle kronene vi hadde med. Synes vi fikk utrolig mye for pengene, og skal helt klart melde oss inn i venneforeningen=)

Ønsker dere en fin kveld=)

Vibeke=)

7 kommentarer:

 1. Så masse fint du tok med dæ hjem, den daliaen har aldri sett før, blå ?

  Fine bilder.

  Ha en fortsatt fin kveld.

  Lisbeth :O)

  SvarSlett
 2. Deilige urter! Du kan det med hagegleder :), klemmer!

  SvarSlett
 3. Så mye flott og spennende dere fikk med hjem! Hvitløk hadde vært gøy å prøve.

  SvarSlett
 4. Ja, her fikk du mange flotte planter! Spennende med den dahliaen, så den blir det morsomt å følge og se hvilken farge den får. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 5. Det er spennende med plantelopper. kjekt å kunne få mye fint for en billig penge. Chilien din er flott... gøy med det som vokser i drivhuset.Ha en fortsatt fin hageuke!

  SvarSlett
 6. Så artig med navnløse planter for da blir jo spenningen delt utover en lang tid.
  Fine planter, dahlia(første bilde) så veldig flott ut.
  Marit.

  SvarSlett
 7. Hm, dette blir spennende å følge med på da, Vibeke. Både for liten og stor. Lurt å gjøre det på denne måten. Hagesentras planter er ofte dyre.

  SvarSlett