torsdag 27. juni 2013

Ventetiden er over=)

For noe av det jeg venter på ble ikke ventetiden så lang=) Som en av dere kommenterte i forrige innlegg, ventetiden er også veldig koselig og noen ganger kanskje den beste.


Irisen kommer med mange knopper, og nå blomstrer den endelig=)I enden av kjøkkenhagen lyser de orange kjempevalmuene opp=) Jeg synes de har en fantastisk farge.Håper de blomstrer leeeeenge=)


Jeg har en følelse av at det kommer til å bli kamp om den første mini-agurkuen som blir ferdig. Vi får håpe flere blir ferdige samtidig=) Småguttene synes det er veldig artig å spise det vi dyrker selv, og det kan til tider være diskusjoner om hvem som har spist hva, og hvem som skal få den neste. Det betyr vel at kjøkkenhagen burde vært mye større!!!


I år har jeg sådd en plante med kikerter, mest for moro. Det kommer mange beleger, men med en eller to erter i hver tror jeg ikke det blir den store avlingen! De må spises med andakt!

Ønsker dere ei super helg når den tid kommer=)

Vibeke=)

8 kommentarer:

 1. Flotte iriser! Ja, ventetiden er ofte den beste. Iris er så vakre blomster, at de skulle gjerne ha blomstret enda lenger. Men du får nyte de mens de er der. Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 2. Du den irisen din var virkelig lekker! Irisene er på sitt beste akkurat nå og gir høyde og luft inn i bedene. Åååå for en deilig tid! Kos deg :)

  SvarSlett
 3. Så nydelige iriser og de valmuene er kjempefine, mine stor valmuer blomstret ikke iår, det var litt merkelig.
  Men æ har jo masse andre valmuer her som pynter opp hos mæ :)

  Ha ei fin helg.

  Lisbeth ;)

  SvarSlett
 4. Så koselig at det blomstrer så fint :)! Valmuene var kjempefine. Ha en koselig helg :) klem!

  SvarSlett
 5. Jeg går også rundt og venter på blomstring. Det er nesten den beste tiden, for da bobler hagegleden ekstra mye.
  Mye fint hos deg nå, og det er jo kjempe spennende med ting som man dyrker selv. Vi har høstet 4 miniagurker, og det kommer stadig nye.

  Ønsker deg en kjempe fin helg. Klem

  SvarSlett
 6. Valmuer er flotte. De er må underverk. Spesielt de orange, store. Etter blomstring blir bladene stygge. I år har jeg luket vekk mine etter blomstring. Ikke alle, men nesten. Håper noen dukker opp neste vår igjen. Jeg har andre valmuer på vent. Gule, rosa, mindre osv.
  Håper helgen din har vært god? Jeg har vært på hyttetur med venninnner. Inni skauen, ved vannet. Frodig, vått - og veldig hyggelig.

  SvarSlett
 7. Kikärter, vad kul. Det ska jag försöka nästa år. Annars så delar jag din begeistring för orange vallmo, helt fantastiska :)

  SvarSlett