søndag 16. februar 2014

Vårfølelse i februar=)

Det er skikkelig vårfølelse i Trondheim, selv om kalenderen bare viser februar. Det er helt greit for meg, men småguttene her fortviler over at de ikke har snø å leke i. 


Da vi skulle på en liten rusletur i går, oppdaget jeg disse krokusløkene! De ser jo ut til å være på god veg, selv om det er veldig tidlig. Kjenner det kribler litt i magen, men det er vel i tidligste laget enda!!! 


I helga ruslet vi oss en liten tur til Ila, for å få litt luft og drikke en god kakao. Når man bor i en så fin by som Trondheim, er det mange koselige hus på vegen=) Dette er bakgården til kaféen Ni muser=)


Det er spennende å rusle i gater vi ikke går i så ofte. Dette er et rosa hospital=)


Fine trehusbebyggelsen i Trondheim. Ikke rart vi liker å rusle rundt i byen vår=)


Blir mange drømmer i blogginnleggene for tiden=) Akkurat nå drømmer jeg om de første tulipanene, og gleder meg over disser nydelige rosa/lilla=) Tulipaner kan jeg nesten ikke få nok av, for de er fantastiske.


Og ikke minst gleder jeg meg til den japanske prydkirsebæren vi har blomstrer. Den har de søteste rosa blomster=) Nyyydelig. Ja, det er virkelig mye å glede seg til fremover.

Har dere vårdrømmer?

Håper den nye uka blir topp=)

Vibeke=)12 kommentarer:

 1. Så herlig å oppleve våren så tidlig:)
  Enig at japansk kirsebær er noe av det flotteste om våren:)
  Fin kveld til deg:)

  SvarSlett
 2. Vår drømmer, det er bare hærlig og ha noe sånt :D
  Tenk for en undelig vinter, krokusløker nu ?
  Da vii hadde det så mildt her tidligere så spratt det jo løker opp hos mæ og og syrinbuska begynte og knoppes,
  Dere bor i en fin by, har ruslet rundt der et år vi var på Leangen travbane under en ferietur, så skjønner godt du er stolt :)
  Ha en fin kveld.
  Lisbeth :0)

  SvarSlett
 3. Jeg satser på at løkspirer både her og der vitner om at våren kommer tidligere enn i fjor. Hurra for det! Fortsatt god søndag til deg og dine.

  SvarSlett
 4. Vårdrømmer er lov å ha nå! Du har jo krokus som spirer allerede. Her er det bare snø og atter snø, men det blir vel vår her også en gang... ;-)
  Ønsker deg en fin uke!

  SvarSlett
 5. Trondheim er en fin by ja! Skal faktisk på kurs der om noen uker, og håper det blir tid til noe annet enn fag ;)
  Herlig med vårfølelsen som har kommet siste uka, og i morgen er det meldt sol!
  Ha en fin ny uke!
  Klem fra Ingrid

  SvarSlett
 6. Deilig med vårtegn! Og så kan vi jo som du, glede oss til alt det deilige som kommer :-)) God ny uke!

  SvarSlett
 7. Skjønner så godt at dere liker å rusle rundt i den nydelige og koselige byen deres! Kjempekoselige bilder. :)

  Forberedelsene til morgendagen er gjort: Bager og sekker pakket, klær funnet frem og matpakker smurt, så nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden. :) Ønsker deg en fin uke, Vibeke. :)

  SvarSlett
 8. Å ja da, jeg drømmer om vår. Selvom vi oppsøkte vinter i helga. Til fjell med over 1,5 m snø. Fant nesten ikke hytta. Måtte tråkke skiløyper på gamlemåten gitt. Litt moro det og.
  Gleder meg over at snøen i hagen i Miacasa er i ferd med å renne vekk. I dag har vi hatt 9 grader og soool. Den er det lenge siden vi har sett.

  SvarSlett
 9. Så koselig med spirer! Men er som du sier, vinteren titter gjerne frem igjen før våren er her for fullt. Her er det litt snø igjen nå, men solen er med :). Ha en fin uke videre :)

  SvarSlett
 10. Vakre bilder av vakker by :) Deilig med vårdrømmer, men de venter jeg litt med. Blir noe misunnelig når dere har krokusspirer og alt. Men, men, det kommer her også etterhvert. Finfin helg til deg.

  SvarSlett
 11. Ja nå fikk jeg vår-følelsen, fine små spirer som venter på sol og varme.
  Byer og gater med lave trehus har en så fin ro, fine bilder.

  Marit.

  SvarSlett
 12. Så uendelig mange helgegleder, vårdrømmer og flotte vinteropplevelser hos deg og dine. Ja, trehusbebyggelsen i Trondheim er utrolig flott. Godt at man har klart å ta vare på det. Ingen spirer her i gården, men håpet lever:) Ha en fin søndag og gode dager fremover.

  SvarSlett