søndag 2. februar 2014

I ventemodus=)

Vi har for tiden en liten uenighet her hjemme! Tre søte gutter ønsker seg flere meter snø, mens jeg nyter hver eneste dag uten. Jeg venter skikkelig på vår nå, og det er en stor fare for jeg kommer til å bli veeeeldig skuffet!


I går tok jeg en liten runde i hagen, og det minner jo mer om vår enn om vinter=) Ikke et snøfnugg, og i dag har temperaturen vært +7. Vår, vår kom til meg=)


Jeg gleder meg til det begynner å spire i hagen, og gressløken i fryseren er nå spist opp, så det er på tide med ny=)


Vi vil ta ned det stygge gjerde vårt og heller ha hekk, men vi har vært litt trege til å plante, så her er det bare deler som er plantet. Kanskje vi rekker det i år?


Vi prøver å finne på noe hyggelig hver eneste helg, og i dag ruslet vi til Norsk rettsmuseum. Der har vi ikke vært på besøk tidligere. Det er åpent den første søndagen i måneden i tillegg til hverdager, og det er gratis inngang. Både store og små synes dette var et spennende besøk=)


I tillegg til museumsbesøk er turen dit veldig koselig. Vi gikk langs Nidelva, og vi var ikke alene om å gå der i dag. Mange var ute denne fine søndagen=) Dette er vår helgeglede. Hos Vivi kan dere se enda flere helgegleder=)


For litt siden vant jeg en personlig almanakk, og for noen dager siden kom den i posten. Jeg synes den ble veldig stilig=) Tuuuusen takk til Jatte for superfin gave=)

Har dere gjort noe spennende i helga?

Fortsatt fin søndag til dere=)

Vibeke=)

14 kommentarer:

 1. Høres ut som du har det fint :) mens vi snør ned...... Klem.

  SvarSlett
 2. Heldige deg som har vårstemning i hagen allerede nå. Nå har været skiftet her også med øsende regn og plussgrader. Våren må gjerne komme nå, men vi blir vel skuffet hvis vi håper på det. Synd for guttene dine som ønsker seg snø, men sånn er det noen ganger.
  Ønsker deg en fin ny uke!

  SvarSlett
 3. Enig med deg; det er da godt å ikke ha snø! Vi her nord har nesten ikke noe, har vært sånn nesten i hele vinter. Herlig! Men, nå er de meldt noe nedbør, så det blir vel snø før vinteren er over. Synes drivhuset ditt er så fint, liker så godt døra. :) Kjempefin almanakk du har vunnet.

  Takk for kommentar fra deg!

  SvarSlett
 4. ååå snøfri hage....I dag har det regnet litt og er plusgrader her, så kanskje noe av snøen forsvinner. Lengter til vår :)

  SvarSlett
 5. Her har været også skiftet fra minus til pluss og med deg kom regnet.. Vårlig? Ikke helt sikker men jeg kjenner at jeg lengter jeg også :-) Ha fin ny uke!

  SvarSlett
 6. Her snør vi nesten ned, mens hos deg finnes det ikke snø. Jammen er dette landet vi lever i merkelig. Koselig å finne på noe hyggelig når det første er helg. Dette var en fin helgeglede.
  Ønsker deg en fin ny uke. Klem

  SvarSlett
 7. Hyggelige helgegleder :) Synd for guttene dine at snøen har holdt seg unna. Den er her, forresten - alt sammen, tror jeg...
  I dag har det blitt varmegrader så nå blir snøen tung og våt - og jeg lengter etter bar jord som dufter tungt av vår...

  SvarSlett
 8. Ja..jeg skulle gjerne byttet med deg:)..her regner det..så snøen er på vikende front,men ennå er det altfor mye av den:)
  Herlig med vår bilder fra bedene dine:)
  God søndag:)

  SvarSlett
 9. Åj, åj, nesten merkelig å se bildene fra hagen deres! ;) I ettermiddag gikk DET snøraset fra taket, så nå kan vi faktisk ikke åpne verandadøra... Vi MÅ måke verandaen en av de aller første dagene!! Jeg syns det er helt greit med snø. Det tok så lang tid før vi fikk snø, så jeg syns det er koselig å ha den her nå, og for ungene er det så mye mer gøy å finne på med snø i stendenfor snøfritt på denne tiden av året! :)

  Så heldig du var som vant den fine almanakken. Flott gave!

  Nå er det tilbake til rettebunken, men måtte bare titte innom deg da jeg så det var kommet et nytt innlegg! Alltid koselig å lese nytt fra deg! :) Ønsker deg en fin, ny uke.

  SvarSlett
 10. Deilig med plussgrader da :) :). Ha en fin ny uke så håper jeg våren kommer før vi aner det! Klem :)

  SvarSlett
 11. Nå ble jeg litt nysgjerrig…..Norsk rettsmuseum……hvor er det ?
  Kjapp googling, og javisst, den bygningen kjører jeg forbi hver morgen.
  Har aldri tenkt på at det kan være noe å se der.

  SvarSlett
 12. Er litt ambivalent med den snøen.. Jeg synes den er helt fantastisk, helt til den begynner å smelte og bli is og slaps.. Da er den noe herk =P
  Artig og se at dere finner på morsomme ting sammen! Ha en flott uke videre!

  SvarSlett
 13. Jeg er helt enig med deg når det gjelder snøen. Så lenge det er pluss grader eller like rundt null kan den bare holde seg langt borte. Verre er det om det blir skikkelig kulde. Da vil jeg jo gjerne ha den til å beskytte plantene i jorden ;-)
  Det virker som om dere er en aktiv familie, både sommer som vinter :-D
  Ha en fortsatt riktig fin dag!
  Stein

  SvarSlett
 14. Jeg er blandt dem som liker hvit vinter. Iallefall i januar og februar. Våren kan komme i løpet av mars. Syns jeg.
  Spørs hvordan vinterføret er i Trondheim når jeg kommer søndag 9.mars. Får vi til en kaffe-prat tro?

  SvarSlett