søndag 9. februar 2014

Helgeblogging=)

Det blir stadig ikke tid til blogging på ukedager, for de dagene forsvinner av en eller annen merkelig grunn litt for fort! Bra det kommer helg med jevne mellomrom, så man kan senke tempoet og ta livet med ro=)


I helga har vi vært på hyttetur på Åre. Heldig er vi som har en bestefar med firmahytte på Åre, og ikke minst er vi heldige som fikk være med dit=) Koselig helg for hele gjengen. Gutten på ski, "gamlingene" og jeg på fottur. Perfekt for alle mann, med andre ord=) Dette er min helgeglede hos Vivi=)


Når våren nærmer seg blar jeg oftere og oftere i hagebøkene mine. Det er utrolig hyggelig å hente inspirasjon fra blogger og bøker, og planlegge nye prosjekter i hagen=)


Egentlig bør jeg bruke mest tid her, men med ny jobb og travle dager må jeg akkurat nå bruke mye energi på å lete etter motivasjon!!! Hvis noen har noen gode tips på hvordan man kan motivere seg for å skrive oppgave, tar jeg gjerne i mot=)


For når man leser uten motivasjon, løper tankene løpsk…. blomstrende epletrær og andre koselige hagesysler er det lett å holde fokus på!


Og det er mye lettere å bruke tankene på å glede seg til å plante de første stemorsblomstene=)


Og ikke minste glede seg til å kunne sitte ute med levende lys, blomster fra hagen og en god bok=)


…. og planlegging av neste ferie, drømme om feriene fra i fjor… osv, osv! Med andre ord, ikke lett å være student for tiden!

Kanskje det blir bedre til uka?

Ønsker dere ei flott ny uke=)

Vibeke=)

15 kommentarer:

 1. Det høres ut som dere har hatt en koselig helg! :) Været i Åre så strålende ut. Hehe, nei, den motivasjonen er ikke bare å trylle frem! ;)

  Ønsker deg en fin, ny uke! Håper du har det fint i den nye jobben! :)

  SvarSlett
 2. Nei...det kan være vanskelig dette med å motivere seg til studier...når hagebøker og frø-lister lokker:)
  Du får bruke det som belønning..etter å ha jobbet med oppgaven...kanskje:)
  Lykke til med ny studie-uke:)

  SvarSlett
 3. Så mye fint du har fylt helgen med. Gratulerer med ny jobb forresten. Hadde ikke fått med meg det. Håper du har fått en god start og trives. Ja, nå er det koselig å åpne hagebøkene igjen og kjenne inspirasjonen og våren kommer på besøk:) Ferieplanene er på gang også. Hvor går reisen i år da? Vi skal til Brasil og Bolivia. Det blir gleder jeg meg stort til:) Ha en fin søndagskveld.

  SvarSlett
 4. Huff ja.. Jeg kjenner godt den følesen;-)) Dette krever vel rett og slett beinhard disiplin?! Lykke til :-) Og god ny uke!

  SvarSlett
 5. Veldig koselig helgeglede. Jeg koser også meg med hageblader, og da er jeg helt borte i drømmehagen min.

  Ønsker deg en fin ny uke! Klem

  SvarSlett
 6. Jeg bruker altfor mye tid på slektsforskning, og rekker ikke stort annet. Vi lurer faktisk på om vi også skal ha en skihelg på fjellet selv om ikke ski er noen favoritt. En uke i syden er iallefall bestilt.

  SvarSlett
 7. Det er ikke lett å holde styr på tankene alltid...
  De driver fort avgårde på spennende veier om man ikke er streng med seg selv. Mine er konstant på avveie nå for tiden. De er halvveis til våren og noen ganger langt ut i sommeren alt, mens jeg febrilsk trykker på regnemaskinen og prøver å skrive fornuftig på jobben. Nei og nei...

  SvarSlett
 8. Jeg synes også dagene flyr avgårde enda jeg har ikke så store oppgaver som må gjøres, men det er deilig og drømme seg bort til vår, varme og ferie.
  Det var nok fint med en tur på hytte, en får jo vært mer sammen med sine og hvilt ut for en ny uke.

  Klem fra Marit.

  SvarSlett
 9. Dagene svever avgårde :) mens snøen fortsatt laver ned her. tror jeg blir gal av all snøen, vil det noen gang bli vår? Ser mye hyggeligere ut med stemor og levende lys i hagen. Ha ei strålende uke :)

  SvarSlett
 10. Så koselige bilder! Planlegging og drømmer om hage er noe av det koseligste som er om vinteren. Her er det så mye snø, at det er lenge til vår på disse kanter av landet. Kos deg masse og ha en fin ny uke!

  SvarSlett
 11. Så koselige bilder Vibeke, skjønner godt du har lita tid til blogging, er ikke så enkelt med familie og jobb, deilig med en fin hyttetur i helga, man har godt av og koble av fra hværdagens mas.

  Ha ei fin uke, Vibeke :0)

  Lisbeth :=)

  SvarSlett
 12. Vips så er jeg inne i en hyggelig blogg. Fine bilder.
  Legger meg til som følger å gleder meg til å følge dine hagedrømmer.

  Anita - Små Rosetter

  SvarSlett
 13. Hageplanlegging er det koseligste som finnes! Gleder meg til å følge med på det som skjer i hagen din i år. Ha en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 14. Forstår deg SÅ godt. Skal jammen har stålkontroll og fast fokus for å unngå å gjøre alle de enkle, hyggelige lese-blogge-ferieplanlegge greiene, enn å fordype seg i tungt fagstoff. Syns du er dyktig som holder å¨slik du gjør.
  Ang kaffetreff, jeg kommer til Trondheim med fly søndag 9.3. Tar flybussen til sentrum og regner med å være der rundt kl 13. Kan vi treffes rundt den tid, hvis det passer for deg? Bor hos venner på Eberg. Kurs man og tirs før fly hjem på torsdag kveld.

  SvarSlett
 15. Ha en fin kveld og en flott ny uke, klem fra Marit.

  SvarSlett