torsdag 6. juni 2013

Å pusle er gøy=)

Det er så gøy å pusle i hagen, og vi er utrolig mye ute om våren, sommeren og høsten=) Det er ikke så lett å si hva vi pusler med, for det er egentlig litt av hvert.

I fjor satte gubben opp et lite armeringsbånd (det har sikkert et annet navn), slik at alpeklematisen som vokser ved garagen kan lage en bue inn til sitteplassen=) Det tror jeg kommer til å bli veldig koselig når den får tid til å vokse seg til.Jeg elsker alt som ruster, og skulle gjerne hatt enda mer av det i hagen. Egentlig burde jeg hatt et par rustne krukker også=) 


Vi har kjøpt dørstopper til drivhuset, og den synes jeg er veldig søt=) Hadde valget mellom en nøtt eller en kanin, og da ble det denne fine karen.


Vi har brukt litt tid på å plante i krukker på verandaen og rundt omkring i det siste. Jeg liker å ha mange krukker, men synes vannejobben kan være kjedelig. Foreløpig har jeg valgt å ha mange krukker, så får vi se hvor mange år jeg orker å holde på med det. Denne søte krukken henger på verandaen=)


Noe av det vi har plantet ut har vi sådd selv, og noe er kjøpt i hagesenteret=)


Fuglebadet mitt ble knust i vinter, og siden rabarbra-bladene begynner å bli store var det bare å hive seg rundt å støpe et nytt. Tipset plukket jeg opp i Hagetidend for et par år siden=)


Nå ligger det nye klart i trillebåren. Dette blir nok enda mer rustikt siden det er støpt med litt grovere masse. Massen bruker gubben til å mure fast kantsteinene i innkjørselen=)

Håper dere har det fint=)

Vibeke=)

7 kommentarer:

 1. Det med den buen til alpeclematisen var jo superfint! Jeg likte ikke rustne ting før, men merker at nå er jeg mer på glid... ;-) Så flink du er som støper, det skulle jeg ønske at jeg også turde prøve. Der er jeg en pingle... :-)

  Ha det fint!

  SvarSlett
 2. Fint innlegg frå deg :))
  Lekker den buen med alpeklematisen. Alpeklematis trur eg skal kome i min hage i år. Det er ein tøffing som tåler ein hard vinter.
  Artig at du også støyper....mine rabarbrablad er også blitt store nok no så i år skal eg også lage meg fleire støypekar.
  Ha ei fin, god helg.

  SvarSlett
 3. Så nydelig å la alpeklematisen vokse og slynge seg på buen! Så lurt og dekorativt å støpe fuglebad av rabarbarablad! Takk for flott tips!

  Nyyydelig sommervær her nå. Herlig å ha en ny veranda og kose seg på! :)

  God helg! :)

  SvarSlett
 4. Igjen, så koselig! Dørstopperen var nydelig, jeg også liker rustikke metallgjenstander, er litt preg av alder og nostalgi som gjør det tror jeg. Dere er flinke til å bruke mye tid ute i frisk luft blant friske planter :), riktig god helg :)

  SvarSlett
 5. skjønner at dere koser dere så mye i hagen. Ser veldig fint ut :) Ha en fin helg! Her er det barnebursdag og fotballcup i helgen

  SvarSlett
 6. Så koselig en plass dere har. Mye fint å pusle med. Kjekt å møte på bloggen din. Jeg kommer på besøk igjen :)

  SvarSlett
 7. Juni betyr at man skal kunne pusle og kose sæ ute i hagen, kjedelig og vanne alle pottene, sonn sett er det bedre med beda for de trenger ikke så ofte vann som pottene som tørker oftere opp.
  Men blomster må man ha :O))

  Fine bilder, æ ønsker dæ og dine ei riktig fin juni helg.'

  Klem Lisbeth :O))

  SvarSlett