fredag 27. juli 2012

Endelig FERIE=)

Jeg har aldri ventet så mye på en ferie før. Vi liker egentlig aller best å ha sen ferie, men i år har ventetiden vært i lengste laget. Mulig det har noe med været å gjøre... jeg vet ikke, men nå er den i alle fall her.



Selv uten strålende sommervarme bugner hagen over. Det er sikkert noe som ville blomstret tidligere om det hadde vært litt mer sol, men vi kan ikke annet enn å være fornøyd. Sinbaljen som står til venstre på bilde er dekket med grønt, og har mer eller mindre forsvunnet. I kassene bak er det fortsatt grønnsaker som venter på å bli høstet. Vi har allerede forsynt oss=)


Pilen til venstre strekker seg snart helt over til drivhuset, og neste år håper jeg klematisen vil klatre over til pilen=)


Blomkarsen som ble plantet sammen med treet på verandaen har banet seg veg ut igjennom gelenderet. Jeg synes den har veldig fin farge=)


Vi har fått besøk av den første lilja. De ble plantet i fjor, og det kommer mange knopper. Jeg synes de ser spraylakerte ut. Lekre er de i alle fall=)




Kaprifolen har tydeligvis et klatrestativ som er i laveste laget, og nå klatrer den over til kroken med lykta=)

Jeg og småguttene startet ferien tidlig i dag med kafébesøk på Bakklandet og is. Været var, frem til for en stund siden, nydelig=) Vi har ryddet i hage, klipt gress og gjort oss klar til årets sommerferie! Deilig=)

Håper dere har en fin, fin sommer=)

Vibeke


7 kommentarer:

  1. Vår ferie starter også i dag. Det er deilig å ha den å se fram til. Skulle gjerne hatt en dag til uten nedbør for å få plukket inn solbær.

    SvarSlett
  2. Blir deilig med ferie, og jeg håper dere får masse flott sol!
    Ja, det er frodig i hagen om dagen. Tror nok at plantene liker dette råe og klamme været vi har hatt.

    Nyt sommeren og kos deg! Klem

    SvarSlett
  3. Min ferie slutter i dag,men skal ikke klage har 45% stilling ;o) Så fin den liljen var og knallrødekaprifol og blomkarse.
    Ha ei fin helg.

    SvarSlett
  4. Flotte blomster du viser :-) Får håpe du får en fin ferie med litt bra vær. Kos deg!

    SvarSlett
  5. Ønsker deg og dine en riktig god ferie! Kos dere! :) Her begynner mannen i huset jobb igjen på mandag, mens jeg har mammapermisjon frem til nyttår! ;)

    Og så må jeg si at det er en kjempelur idè med armeringsmatter, det tipset har jeg fått her hos dere! Tusen takk! :)

    SvarSlett
  6. Nydelig farge på liljene! God ferie :-)

    SvarSlett
  7. Så mange vakre blomster du har.

    Ønsker deg en herlig ferie, kos deg masse!

    SvarSlett