fredag 6. juli 2012

Roadtrip=)

Vi har veldig sen ferie i år, og da det åpnet seg en mulighet for en ekstra fridag denne uka var vi ikke sene med å si ja til det. Godt med langhelg. Når været i tillegg ble veldig bra var det bare å planlegge en tur til Frosta, som er ei lita halvøy i Trondheimsfjorden. Jeg kommer derfra og derfor er det ekstra koselig å dra dit=) Vi dro tidlig i dag med småguttene og en venn av dem.


Først på besøk til et vennepar som leier et hus der for noen uker=)Man må til fjæra når man er på Frosta. Det finnes selvfølgelig mange strender på ei halvøy, og denne stranda fikk vi ha helt for oss selv. Fantastisk=) Ingen bading på de voksne, men småguttene var i vannet i mer eller mindre hele dag!


Ren idyll=)


Etter hvert ble det god grillmat på store og små. Vi har en bærbar grill, og den er mye i bruk om sommeren=)


Selv om man ikke bader, må man jo dyppe tærne=)Vi tok også en tur ut til Tautra, som er ei  lita øy som tilhører Frosta. Der ligger det et to kloster, et nytt som er i bruk og kloster-ruiner, som selvfølgelig ikke er i bruk. På klostergården som ligger i forbindelse med ruinene har de et håndbryggeri, og gubben måtte prøve noe av utvalget.


De har i tillegg et selvbetjent staudegartneri med billige og morsomme stauder. Det ble selvfølgelig et lite utvalg med hjem. Kan ikke akkurat nå si hva som havnet i posen, men det kan jeg komme tilbake til. Luftløk ble i alle fall med til Trondheim=)Gartneriet er lite, men utvalget er det ingen ting å si på. Her kan du finne saker de ikke har overalt ellers=)Til slutt måtte vi innom Småland hvor jeg har vokst opp. Det er selvfølgelig det fineste stedet på Frosta. Helt objektivt!!=))


GOOOD HELG=)

Vibeke

6 kommentarer:

 1. Fine bilder. Høres ut som et super dag. Jeg hadde siste arbeidsdag før ferien i dag, og har fri til 10 august. Deilig....Fortsatt god helg!

  SvarSlett
 2. Herlige bilder, Vibeke. Ser ut som en superduper helg! Nyt videre.

  SvarSlett
 3. Så fine bilder fra den koselige turen deres, hærlig når været viser sæ på sin beste side.
  '
  Ha en fin Lørdag og takk for de koselige hilsningene du legg igjen på bloggen min, det syns æ e koselig.

  Hilsen Lisbeth ;)

  SvarSlett
 4. Himmel for en flott plass! Her skjønner jeg at dere trives! Kjempe koselige bilder!

  Klem Vivi

  SvarSlett
 5. Det staudegartneriet så spennende ut! :-)

  SvarSlett
 6. Så koselig innlegg!:) Hørtes ut som en flott tur for små og store! Mange idylliske bilder, likte spesielt godt bildene fra fjæra (det grå naustet var nydelig), samt båtbildene. Herlige trebåter! Nydelig grønnfarge på den ene båten.

  Ha en fin søndag! :)

  SvarSlett