mandag 2. juli 2012

Bokprosjektet på vent=)

Jeg hadde som mål å lage et lite blogginnlegg om bøker jeg leser gjennom året, og de hadde jeg god kontroll på inntil våren og sommeren kom. Da ble jeg pluselig mest opptatt av å grave i hagen, og mindre opptatt av bøker. Jeg leser jo fortsatt, selv om jeg leser mindre om sommeren, så det er ingen grunn til å ha bokprosjektet helt på vent=)


Det er blitt litt lesing på benken på verandaen i år også, for litt tid med boka må man jo unne seg=)


"Nede i himmelen" av Tove Nilsen ble jeg ferdig med for en god stund siden. Den fikk stå i bokhylla lenge før jeg tok fatt på den. En oppfølger av tidligere bøker hun har skrevet. Jeg likte boka, og flyttet umiddelbart inn i blokka på Bøler.


"Flimmer" er skrevet av Anne og Even Holt, og jeg har tidligere lest mange av Anne Holt sine bøker. Lettlest bok, men ikke av de beste krimbøkene jeg har lest.

I det siste har jeg lest mye, og det handler i hovedsak om at været har vært dårlig... og da blir det mer tid til lesing. Det kommer et innlegg om ikke så lenge om de to siste bøkene som er ferdiglest=)

Fin ny uke til dere=)

Vibeke

3 kommentarer:

 1. Det er herlig å slappe av med ei god bok, men det blir mindre tid nå om sommeren!

  Jeg tror jeg har 3 bøker liggende på nattbordet, som jeg holder på med. 2 av dem er litt trege, så mulig jeg avslutter halvveis.

  Kos deg videre! Klem

  SvarSlett
 2. Boklesingen min går litt i rykk og napp, men herlig å ha en bok å lese på! Den siste boka jeg leste var "Øya under havet" av Isabell Allende. Den likte jeg! Akkurat nå leser jeg ingen bok, men skal få ordnet meg en snart! ;)

  Flott med bokanmeldelser fra deg! Gleder meg til flere!

  Fin tirsdag til deg! :)

  SvarSlett
 3. Ja, det e koselig og sitte og lese bøker.

  Du må lese Stina Saga serien, viss du ikke har gjort det, den er spennende :O)

  Takk for titten inne hos mæ, ha en fin dag videre, hilsen Lisbeth.
  :o)

  SvarSlett