fredag 27. juli 2012

Endelig FERIE=)

Jeg har aldri ventet så mye på en ferie før. Vi liker egentlig aller best å ha sen ferie, men i år har ventetiden vært i lengste laget. Mulig det har noe med været å gjøre... jeg vet ikke, men nå er den i alle fall her.Selv uten strålende sommervarme bugner hagen over. Det er sikkert noe som ville blomstret tidligere om det hadde vært litt mer sol, men vi kan ikke annet enn å være fornøyd. Sinbaljen som står til venstre på bilde er dekket med grønt, og har mer eller mindre forsvunnet. I kassene bak er det fortsatt grønnsaker som venter på å bli høstet. Vi har allerede forsynt oss=)


Pilen til venstre strekker seg snart helt over til drivhuset, og neste år håper jeg klematisen vil klatre over til pilen=)


Blomkarsen som ble plantet sammen med treet på verandaen har banet seg veg ut igjennom gelenderet. Jeg synes den har veldig fin farge=)


Vi har fått besøk av den første lilja. De ble plantet i fjor, og det kommer mange knopper. Jeg synes de ser spraylakerte ut. Lekre er de i alle fall=)
Kaprifolen har tydeligvis et klatrestativ som er i laveste laget, og nå klatrer den over til kroken med lykta=)

Jeg og småguttene startet ferien tidlig i dag med kafébesøk på Bakklandet og is. Været var, frem til for en stund siden, nydelig=) Vi har ryddet i hage, klipt gress og gjort oss klar til årets sommerferie! Deilig=)

Håper dere har en fin, fin sommer=)

Vibeke


7 kommentarer:

 1. Vår ferie starter også i dag. Det er deilig å ha den å se fram til. Skulle gjerne hatt en dag til uten nedbør for å få plukket inn solbær.

  SvarSlett
 2. Blir deilig med ferie, og jeg håper dere får masse flott sol!
  Ja, det er frodig i hagen om dagen. Tror nok at plantene liker dette råe og klamme været vi har hatt.

  Nyt sommeren og kos deg! Klem

  SvarSlett
 3. Min ferie slutter i dag,men skal ikke klage har 45% stilling ;o) Så fin den liljen var og knallrødekaprifol og blomkarse.
  Ha ei fin helg.

  SvarSlett
 4. Flotte blomster du viser :-) Får håpe du får en fin ferie med litt bra vær. Kos deg!

  SvarSlett
 5. Ønsker deg og dine en riktig god ferie! Kos dere! :) Her begynner mannen i huset jobb igjen på mandag, mens jeg har mammapermisjon frem til nyttår! ;)

  Og så må jeg si at det er en kjempelur idè med armeringsmatter, det tipset har jeg fått her hos dere! Tusen takk! :)

  SvarSlett
 6. Nydelig farge på liljene! God ferie :-)

  SvarSlett
 7. Så mange vakre blomster du har.

  Ønsker deg en herlig ferie, kos deg masse!

  SvarSlett