søndag 1. juli 2012

Ei fantastisk helg=)

Jeg har i alle fall ikke brukt helga til å vente. Dette har vært ei super helg, selv med varierende vær=) Hva som gjør ei helg super er jo ikke så lett å si, for det kommer jo helt an på hva man ønsker seg for fridagene sine.
Blomster fra egen hage på kjøkkenbordet er veldig koselig. Og for mange er jo akkurat disse to ugress, og de vokser jo mer eller mindre som det i hagen er og. Forglemmegei og prestekrager i skjønn forening=)På lørdag ble det pizzafest for store og for små=)Det begynte selvfølgelig å regne, men vi har heldigvis et tak i hagen, og i full fart ble festen flyttet dit. Det ble en veldig koselig kveld for store og for små=) Det har jeg ingen bilder av uten folk, og de skal slippe å bli avbildet på bloggen her.


I dag har vi stort sett tatt livet med ro. Mens guttene har hatt gode venner på besøk, har vi voksne lest bok og drukket kaffe og te=) Deilig=)


Det vokser seg til i bedet foran drivhuset. Det spørs om stormarikåpene ikke er en egnet "kantblomst" her. Et par av dem har allerede vokst seg i største laget!!! Ja, det er fortsatt prøving og feiling som gjelder her.Bedet utenfor trappa har også vokst seg til i år, og nå er det koselig både fra trappa og fra taket i hagen. Nå bugner det over av ulike stauder her, og mange av dem fikk vi av naboen i fjor=)Under taket har vi også pyntet med blomster=) Koselig å bruke litt av blomstene som vokser i hagen. 

Håper dere har hatt ei flott helg=)

Vibeke

4 kommentarer:

 1. Så nydelige bilder,du har det så fint både i hage og på terassen:)
  Herligt med ei så flott helg og at dere har kost dere:)
  Fine kveld til deg!
  Klem

  SvarSlett
 2. Virkelig gull den pizzaovnen deres, Vibeke. Artig måte å samle store og små til et fellesmåltid da. Får assosiasjoner til italienske mattradisjoner.
  Godt er det også i vårt klima med en overbygget spiseplass. Ute. Godt dere flyttet inn dit.

  Sjøl gleder jeg meg til vår vinterhage/-terrasseprosjekt blir ferdigstilt. Ser ut til at vi ikke kan nyte det særlig denne sommeren, fordi vinduene ikke blir levert før i slutten av august. Godt det er en vinterhage vi har planlagt, så kan vi glede oss over den hele året.

  God ny uke ønskes deg :o)

  SvarSlett
 3. Så mange koselige bilder fra deg! Jeg synes ikke prestekrager og forglemegei er ugress...de er bare vakre og sommerlige:o)

  Heleneklem

  SvarSlett
 4. Vakkert :) Jeg har prestekrage som staude i bedet, synes de er så fine.
  Ha en flott dag.

  SvarSlett