onsdag 25. juli 2012

Her kommer erteblomstene i farge=)

Her kommer bilde av erteblomstene mine. Jeg synes de er veldig søte=) Nå håper jeg det kommer mange flere i løpet av sommeren. Erteblomstene er plantet på flere steder, og den ene veggen har nok vel lite sol til at de vil trives supergodt.Her vokser de seg over gelenderet på verandaen, selv med litt lite sol=)Stauden over fikk jeg av naboen i fjor, og den har vokst seg høy i år med fine blomster. Jeg får ofte god hjelp fra dere når jeg ikke vet hva blomstene heter, og lærer veldig mye nytt. Noen som vet denne heter?


Espalieet vårt vokser seg til=)


Jeg synes den nye klemtaisen kler pæretreet=)


For et par dager siden pirket jeg en takløk fra hverandre og begynte å pynte steintrappa vår. Må nok kjøpe inn noen flere før prosjektet kan kalles fullført. Dette synes jeg er veldig koselig arbeid=)

 

Bare to dager igjen å jobbe, så er det ferie!!! Hipp hurra=)

Fortsatt god sommer til dere=)

Vibeke

3 kommentarer:

 1. Så fine bilder, æ har fått en erteblomst i blomst, håper at de andre blomstrer snart de og, men vi har jo hatt så lite sol i sommer, så det er nok derfor ikke alle er kommet i blomst.
  Kor artig du pynter trappa di :)

  SvarSlett
 2. Det er en Aconitum, også kalt tyrihjem eller bare storhjelm. Nydelige erteblomster med fin mørk farge. Takløk er så lette å få til og passer bra på tørre plasser. Ha en fin kveld :-)

  SvarSlett
 3. Hei!

  Husker jeg riktig hvis jeg mener at dere samler på Smørblomst-serviset? I såfall står det en mugge og et par fat på gjenbruksbutikken i Sommerveita!

  Keiserklem

  SvarSlett