fredag 1. juli 2011

En overraskelse i hagen=)

Det er en ting som er fint med å ha korttidsminne, man husker ikke alt man plantet i fjor=) Jeg trodde ikke at jeg hadde flere Iris i vente, men der tok jeg feil. Jeg har lenge fundert på hva slags løker jeg har plantet under Rosehagtornen. De har vokst jevnt og trutt, og endelig kunne jeg se hva slags blomst det var. En ny Iris. Veldig søt denne også=)Været er fortsatt dårlig i Trøndelag, og det har derfor vært lite hagearbeid i det siste. Er ikke like artig å grave i jorda når det er så vått ute. Ønsker veldig at været skal bli fint igjen, om ikke annet oppholds=) Har en veranda jeg har lyst til å male det siste strøket på før vi tar ferie. Til uka, kanskje?=)

 Som dere ser vokser det som bare det i hagen. Synes Torsketungen som kryper opp rundt kanten på brettet med lys er så utrolig søt. Akkurat sånn vil jeg ha det i hagen. Jeg vil at det skal bugne over av blomster. Ikke noe "less is more" her i gården.

Har plantet noen blomster i bedet som gubben laget for noen dager siden. Dette er stort sett blomster som vi har flyttet fra andre steder i hagen. Har fått et par tips til hva jeg kan plante fra ei dame med en veldig koselig blogg=) Skal sjekke ut om jeg kan finne noen av hennes forslag.

Ha en avslappende og fin helg=)

Vibeke=)

2 kommentarer:

 1. Hei!
  Så koselig kommentar fra deg idag! Det ser jo bra ut dette her! Moro med nye bed i hagen:o) Jeg kjøper stadig noe nytt, så jeg utvider og utvider:o) Skulle egentlig hatt ruska opp i en del stauder som har formert seg litt for mye, men venter til høsten.
  Det er helt greit at du linker til meg. Det er bare gøy:o)
  Lykke til med nye stauder til skyggebedet!
  Ha en fin lørdag:o)
  Heleneklem

  SvarSlett
 2. Den irisen var jo supernydeig! for en fantastisk overraskelse :)

  SvarSlett