lørdag 2. juli 2011

Sitteplasser=)

Det blir stadig nye sitteplasser i hagen i Kiellandsgata, selv om vi strengt tatt ikke er så flinke til å bruke dem. Vi holder til stadighet på med noe, og sitter stort sett ned for korte te- og kaffepauser, og når vi spiser. Vi er blitt litt flinkere i år, og vi øver på å late oss.

I dag har vi flyttet om på møblene i hagen. På denne lille plassen utenfor verandaen stod det i dag tidlig en benk fra Bruktbo, den er nå flyttet til det lille huset. Og stolene fra det lille huset er flyttet opp hit. Ble veldig fornøyd. Ulempen er at det nå kun er plass til gubben og meg...=) Eller fordelen, alt etter hvordan man ser det.

Benken fikk som sagt plass i det lille huset. Mangler nå et bord, for det ble litt tomt der nede. Nå er det plass til flere gjester i huset. Tidligere var det kun plass til to... gubben og meg=)


I et tidligere innlegg har jeg vist frem en hekk av Gulklokkebusker. Den gir skjerming til denne sitteplassen. Dette er frokost- lunsjplassen vår=) Sol fra tidlig morgen til langt på dag. Herfra kan vi nyte blomster og jordbær som modnes.

Foran garagen, som ikke blir brukt som det, er det også blitt en koselig sitteplass. Vi har laget en benk av store steiner som ble igjen da vi lagde mur i hagen. Det er koselig å sitte under treet til naboen=) Det er også en solstol her. Den er funnet i fjæra, i fin stand.Til slutt middagsplassen. Her har vi utekjøkken og pizzaovn. Den ble tatt i bruk for første gang i år forrige helg. Som alltid veldig god pizza. Har dessverre ikke bilder, da kameraet ble liggende inne den dagen=) Hvis dere ser godt etter, ser dere at den ene gulvplanken ikke er oljet.. manglet selvfølgelig olje til en halv planke!!Verandaen er ikke tatt med, men vi har jo sitteplasser der også. Oppe i alle fall... verandaen nede er foreløpig umøblert. Må finne ut hva slags plass vi har behov for... eller vi har vel streng tatt ikke behov for flere=)

Ha en solrik og fin sommer=)

Vibeke=)

2 kommentarer:

 1. Ja her var det mange sjarmerende sitteplasser !!
  Håper nå bare at sommeren kommer snart slik at det er mulig sitte litt ute uten regntøy og ull under...

  fortsatt fin søndag!

  GundaM (får ikke til kommentere i bloggen din uten være anonym av en el annen grunn, slik er det blitt i mange blogger ser jeg desverre...)

  SvarSlett
 2. Veldig koselig Vibeke! Gleder meg til jobben skal få komme på pizza :) Blir stas!!

  SvarSlett