torsdag 7. juli 2011

Den gode nabo=)

I går kom nabodama med ei trillebår full av stauder. Hun vet at vi er hageinteressert, og hadde tidligere spurt om vi kunne tenke oss noen planter av årets overskudd. Det ville vi selvsagt=) Og mange planter ble det. Jeg må innrømme at jeg ikke vet hva alt er, og jeg vet heller ikke om de er plantet der de trives best. Jeg får bare vente å se=) Utrolig koselig med snille naboer. Da hun skulle gå, fikk jeg klar beskjed om at jeg ikke fikk takke for da vil ikke blomstene trives... det var faktisk veldig vanskelig. Å få en så bra gave, og ikke kunne si TUSEN takk=))


 Storebror har vært fotografen her=)


Det ble en laaaang kveld i hagen da alt måtte plantes ut. I skyggebedet trenger jeg snart ikke flere planter, for mange av plantene jeg fikk kunne plantes der. Fikk nemlig med med noe av det den gode nabo formidlet om trivsel=)
Det er nok fortsatt noen hull å fylle her, men spesielt på baksiden av denne haugen ble det plantet mange=)

Da det begynte å bli veldig sent på kveld, kom supergubben ut med god mat. Dette er egentlig ikke en skryte-av-gubben-blogg, men gubben har veldig mange gode sider som får komme godt frem på bloggen. En av dem som ikke er vist tidligere, er at han er en super matlager. Han er ikke kokk, men har helt klart et talent. Dette var det jeg fikk servert etter all gravingen. Thaimat i ananasskall. Fancy og veldig godt=)


Da er det kun en dag igjen på jobb før hele gjengen i Kiellandsgata tar ferie=) Vi gleder oss til det.

Vil ønske alle en super sommer=)

Vibeke=)

4 kommentarer:

 1. Så hyggelig med naboer som kommer med et lass med stauder =) Og flott blir det når det vokser til etterhvert! Herlig med ferie, jeg begynte i dag =)
  Så heldig du er som har en gourmetkokk hjemme!
  Ønsker deg en fin ferie!

  SvarSlett
 2. Så heldig du var som fikk et lass med stauder!! Det er alltid moro:o)
  Thaimaten så alldeles nydelig ut! Jeg ELSKER thaimat!!....og skal snart spise masser av det. Vi drar nemlig til Thailand om 10 dager!! Gjett om jeg gleder meg:o)

  Heleneklem

  SvarSlett
 3. Å for en herlig hage dere har da! Kunne ha tenkt meg den, samt en stk thaikokk :)
  Koselig med respons på bloggen min, så tusen takk:)
  Ha en herlig helg.
  Klem fra Chilli Charm

  SvarSlett
 4. Kommer du hit snart og fikser hagen min? Hehe, kan ta med Thaikokken også ;)
  Utrolig hvor fint dere får det i hagen, artig!

  SvarSlett