lørdag 16. juli 2011

Karlstad og Gøteborg=)

Siden sist har ferden gått fra Oslo til Karlstad, hvor vi kun var et par dager. Etter fantastiske dager på Hotell Guldsmeden ble hotellopplevelsen i Karlstad en gedigen nedtur. Hotellet er ikke verdt å nevne en gang. Vi hadde fint sommervær og fikk badet på sandstranda til innsjøen Väneren.
Deretter kjørte vi til Gøteborg, hvor vi ble møtt av et skikkelig regnvær. Da vi var i ferd med å miste motet, bestemte vi oss for å låne et par paraplyer fra hotellet, og så gikk vi ut=) Det går jo an å være ute i regnvær også. Den første dagen ruslet  vi en tur i byen, spiste på Hardrock, før vi tok båt tilbake til hotellet. Vi bor på Novotel Gøteborg, som ligger et stykke unna byen, men det går båt og trikk rett utenfor hotellet så vi kommer oss lett til og fra.


 Idyllisk å kjøre fra Karlstad til Gøteborg. I alle fall noen steder=)
 Aldri dårlig vær osv=)

Gårdagen startet vi i Slottsskogen. Der har de en liten dyrehage som småguttene ville besøke. I tillegg var det veldig hyggelig å rusle rundt i parken. Etterpå ble det bytur og shopping i regnværet. Aldri så galt at det ikke er godt for noe=) Det ble også en tur med Gøteborgs "London eye" . Vi har vært veldig mange ganger i London, men har aldri orket å stå i kø for å prøve den der. Her i Gøteborg var det ingen kø=)

De to bukkene bruse=)

I løpet av ettermiddagen i går ble været heldigvis bedre, og i dag gikk turen ut til en av øyene for strandliv og bading=) Vi tok båt til Brännöen, en superidyllisk øy uten biltrafikk. Her kunne vi tilbragt hver eneste dag av ferien. Vi kom tidlig og tok ikke båten tilbake til byen før litt utpå kvelden.

 Her har vi latet oss og badet i hele dag. Utrolig koselig=)


Søte små hus langs veien fra brygga til badeplassen=)

Vi avsluttet øyturen med en sen lunsj på vertshuset=)

Vi ønsker alle en super ferie=)

Vibeke og Sven Morten=)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar