fredag 6. mai 2011

Endelig helg

Det har vært hardt å komme hjem fra ferie. Rett på skole for de små og jobb for oss voksne, mange fritidsaktiviteter og møte med gode venner. Slitne hele gjengen da det endelig ble fredag. På grunn av tempoet denne uka, har vi ikke kommet lenger på drivhuset. Gubben borte, så det blir ikke gjort noe denne helga heller.

Har lyst til å vise dere det nye storgutterommet som ganske snart er ferdig. Dette har vært kjøkkenet til hybelen vår, og forandringen er stor. Det ble ei stund brukt til å lagre alt rotet fra annen oppussing nede, så det ble en stor ryddejobb før vi kunne sette i gang.


Etter å ha revet ut alt som var der inne, ble alle vegger foret ut og isolert. Panel ble lagt, grunnet og malt. På gulvet har vi lagt furugulv som er beiset antikk hvit og lakket med matt lakk. Vi har forsøkt hvitoljede furugulv også, og har det i hele andre etg, men da ingen i Kiellandsgata har sansen for å sitte på kne å skrubbe gulv, valgte vi å beise og lakke gulvene nede. Vi synes det ble veldig fint. Rommet er mer eller mindre ferdig, men det mangler strøm og møbler. Forhåpentligvis finner vi en elektriker som ganske fort kan gjøre jobben. Slik ble resultatet.

Rommet er malt grått med en litt mørkere blå vegg. Fargene har størstemann valgt mer eller mindre selv. Fikk velge mellom noen farger som vi hadde valgt ut. Var litt redd for resultatet dersom han skulle valgt helt fritt. Som dere ser har han fått sin første industrilampe=) Han har delt rom med lillebror i 8 år, så han gleder seg veldig til å få et helt eget rom.

Håper dere får ei fin, fin helg=)

VibekeIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar