onsdag 18. mai 2011

Et problemområde i hagen blir nytt=)

Vi har i flere år hatt et par problemområder i hagen. Det ene er ved siden av inngangen hvor det omtrent aldri skinner sol og hvor sykler og div til en hver tid blir stående. Vi har i flere omganger forsøkt å få gress til å gro, men av flere årsaker har det aldri blitt særlig bra. Dette handler nok litt om at solforholdene gjør at det gror dårlig der, og noe handler om at vi altfor tidlig tar plenen i bruk. Det er ikke så lett når man har barn som løper overalt sammen med sine venner=) Så i år bestemte vi oss for å legge skifer på dette området, selv om det blir litt kjedeligere enn plen. Vi hadde en skifersti fra trappa og opp til innkjørselen fra før.


Gubben har planer om å snekre et kult sykkelstativ med blomsterkasse på siden, og med en nyplantet Hybridbarlind håper vi har resultatet blir bra. Treet valgte vi fordi det tåler skygge, og for at vi kan ha juletrelys på det når den tid kommer... Måtte tiden gå veldig sakte=)Vi får håpe at når blomsterbedet ved siden av garagen får vokse seg til så blir det seende frodigere ut. Det er som tidligere vist nyplantet.


Måtte ta et bilde av Gulklokkebusken vi har som hekk i hagen, den blomstrer som bare det akkurat nå. Vi må vel innrømme at den ikke ble helt som vi hadde tenkt oss. Vi hadde lest om den på nettet og trodde at den blomstret fra mai til august, så viser det seg at den har to blomstringer. Den blomstrer nå, og så blomstrer den på nytt på slutten av sommeren. Det var ikke helt etter planen... =)

Vibeke=)

1 kommentar:

  1. Så koseleg med helsing, Vibeke!
    Tenkte faktisk på deg og bloggen din seinast i dag, og no skal eg jammen legge deg til på lista mi, slik at eg lettare kan følge med på det som foregår her inne! Det skjer jo stadig noko!! :)

    Håpar du kosar deg med hagen og huset og bloggen og den herlege familien din!
    KLemmm

    SvarSlett