tirsdag 24. mai 2011

Ei koselig stue på loftet=)

Før hybelboeren vår flyttet hadde vi behov for litt mer plass i Kiellandsgata, og da gjorde vi om råloftet vårt til ei loftstue. Vi hadde takviduer fra før, men fikk satt inn nye. Loftet ble isolert før vi la panel på vegger og tak. Etterfulgt av en veldig stor malejobb da det er høyt under taket der oppe. Gubben fikk også oppfylt drømmen om hjemmekino. Bak en bjelke i taket har han montert opp en hvit rullegardin fra Ikea som fungerer som lerret til prosjektoren.Hylla over sofaen er laget av gamle takrenneholdere som jeg har fått av min bestefar med en gammel planke oppå. Vi synes den ble ganske stilig. Oppå står gamle bokser som vi fant på loftet da det ble ryddet og tømt for skrot.

Kista som brukes som bord har vi kjøpt på en bruktbutikk rett i nærheten. Den hadde utrolig fin overflate og vi har ikke behandlet den med noe. Den var et kupp, og passer veldig godt inn på loftet=)
For å få plass til filmer, spill og andre ting som hører hjemme i en loftstue kjøpte vi de enkleste kjøkkenskapene fra Ikea. De er satt sammen, tapetsert og oppå har vi lagt en hobbyplate i furu som er hvitlakkert. Gubben fikk til og med plass til den gamle platespilleren sin.
Jeg er ikke så glad i høytalere som skal stå overalt, men gubben fikk viljen sin når det kom til høytalere på loftet. Jeg er på et vis enig med han, har man hjemmekino, må man nesten ha lyd. Så nå lever jeg med disse=) Og jeg må innrømme at de fungerer ganske godt.


Til gjengeld fikk jeg lampe med prismer=) Det er vel det livet handler om... man gir og tar=)

Ha en super kveld=)

Vibeke

1 kommentar:

  1. Å så koselig dere har det Vibeke!! Gleder meg til å se en gang. Blir vel utepizza hos deg etter hvert, og da får jeg vel ta en titt inne også? ;)
    Gleder meg til en koselig dag med deg og E (og T) i morgen :)
    Klem, Klem

    SvarSlett