søndag 29. mai 2011

En produktiv søndag

Endelig er gubben i gang med drivhuset igjen, han har reist en del i det siste og derfor har ting tatt litt tid. Han har frest spor til glasset, og et par glass i taket er satt inn, og nå nærmer det seg slutten. Han hadde ambisjoner om å komme enda lenger, men lysten forsvant med sola, og nå bøtter det ned i Trøndelag.

Mens han ordnet med drivhuset lagde jeg et klatrestativ til sukkererter og andre klatrere. På Bruktbo på Stjørdal får du kjøpt de utroligste ting. Vinduet jeg brukte er innerdelen av vinduene kjøpt til drivhuset. Glasset ble tatt ut. Ordnet seg veldig enkelt da det ble knust da det falt i bakken en dag det var mye vind. Min jobb ble enkel, bare plukke ut glasset som satt igjen. Så klipte jeg til en bit med hønsenetting som jeg stiftet til vinduet.

Etter at klatreveggen var ferdig plantet jeg sukkererter og ringblomster i en potetkasse, også kjøpt på Bruktbo, som jeg satte inntil. Jeg synes det ble dekorativt og fint. Jeg bør nok skru den fast, slik at den står støtt gjennom vær og vind. Så nå er det bare å vente for å se om noen synes det er greit å ta seg en klatretur her.

Ønsker alle ei fin, fin ny uke=) Ei kort ei for vår del. Det blir deilig=)

Vibeke=)

2 kommentarer:

 1. Skal si dere har fått gjort mye idag! Her har vi vært litt late, pga. skiftende vær.. Drivhuset blir jo kjempefint, så koselige vinduer:o)
  Ønsker meg drivhus selv..kanskje neste år...?

  Ha en fin uke!
  Heleneklem

  SvarSlett
 2. Så flink han er som lager drivhus, det kommer du nok til å ha masse glede av!

  SvarSlett