søndag 5. mai 2013

Strålende hagehelg=)

Jeg trenger ikke mange varmegradene for å jobbe i hagen, men jeg vil helst ha det tørt og relativt vindstille, og i helga ble det akkurat slik=) Deilig å endelig føle at en er i gang for fullt=)


I dag fikk småplantene flytte ut i drivhuset, og jeg håper jo virkelig at det skal gå bra. Satser alt på at det ikke blir minusgrader der inne=)


Sola har også tittet frem i løpet av helga, og den varmer skikkelig når den først er fremme. Jeg har kjøpt inn enda flere stemors-blomster. Har så lyst til at det skal blomstre overalt i hagen nå, men det er nok en stund til hagen bugner over, og da er stemor flott å ha=) Vi har også flyttet ut det meste av hagemøbler, for nå er det håp om mange kopper te ute fremover=)


I hele vinter har har vi hatt lyng i pottene på garageveggen. De begynte å bli litt tørre, og de ble i helga byttet ut med stemor. De er kanskje litt vel små, men jeg får håpe de vosker seg til etter hvert, før de byttes ut med andre sommerblomster. Jeg har en plan for det=)
Vi har mange utvidelsesplaner på gang, og i dag begynte vi å spa opp det første. Blir artig å fylle det nye bedet med fine blomster=) Her i alle fall en peon få lov til å flytte inn=)

Håper dere har hatt ei super helg=)

Vibeke=)

8 kommentarer:

 1. ja nå begynner det å bli herlig der ute!!!

  og du, trenger du spahjelp kan jeg sende Luna da...hihi

  SvarSlett
 2. Herlige vårlige bilder, Vibeke! :) Skjønner at du har kost deg. Vi har også hatt et helt nydelig vær i dag og har vært masse ute. Jeg fikk plantet blomkarsespirene mine i en stor urne i dag og nå står spirene ute... Kanskje litt vågalt?! Ønsker deg en god ukestart! :)

  SvarSlett
 3. Så fint å se at våren har kommet til hagen din! Smart med en slik pottevegg ved garasjen! Stemorsblomstene blir nok fort mye mer lubne! :-) Hengende/klatrende blomkarse, blobeger eller erteblomster hadde sikkert vært kjempefint i dem i sommer! Ha en riktig fin dag.

  SvarSlett
 4. Det høres flott ut at du har fått jobbet i hagen! Hvordan fester du pottene på armeringsjernet? Det så stilig ut!
  Ha en ny fin uke! :-)

  SvarSlett
 5. Deilige vår, det blir så fint med stemorsblomstrene ute, har også plantet ut noen i helga, kan ikke tenke mæ at du skal få nattefrost nu, æ har ikke hatt varme på i drivhuset de siste 14 dagene og det har gått bra .

  Ha en fortsatt fin Mai :)

  Lisbeth ;)

  SvarSlett
 6. Så koselig det ser ut :)! For en trivelig blogg du har, blir kjekt å følge med videre!

  SvarSlett
 7. Kjempe koselig du har det! Stemorsblomster er fine de.
  Ha en fin kveld.
  Klem Christina

  SvarSlett
 8. Ja, meld deg på NIBs utfordring du også! :) Ønsker deg en fin dag! Her skinner sola allerede og jeg har fridag. I dag blir klesvaskene hengt ut! ;) Herlig!

  SvarSlett