tirsdag 14. mai 2013

Når motivasjonen svikter...

Akkurat nå er det eksamensinnspurt, og det er til tider en krevende prosess! Dette er siste videreutdanningsuka for dette skoleåret, og siste mai skal eksamen leveres. Heldigvis har jeg kommet godt i gang, og nå gjelder det å hente motivasjon til å fullføre med stil! Det er jammen ikke lett!!


Timingen er ikke perfekt for ei som liker å være ute med eksamensperiode i mai, for akkurat nå burde jeg sitte her... 


.... og ikke drømme om og planlegge det neste hageprosjektet=)


Vi har fått sand til innkjørselen i dag, og da måtte jeg selvfølgelig ut for å hjelpe til med rakingen! Det er viktig med gode pauser, er det ikke?=) Dette kommer til å bli en spennende jobb, og jeg håper virkelig at vi får det til bra=)


Vi valgte å utvide innkjørselen for en stund tilbake,  etter at det ble soneparkering i gatene rundt huset vårt. Det er kjekt med parkering til familie og venner som kommer på besøk=) 


Den vanskeligste jobben starter nok nå! Å få dette så rett og fint som mulig før vi får stein levert på torsdag! Gubben vet i alle fall hva han skal bruke pinsehelga på!=)

Tar gjerne i mot gode motivasjonstips=)

Vibeke=)12 kommentarer:

 1. Lykke til med eksamensforberedelsene! Jeg skjønner godt at det ikke er lett å sitte inne med bøkene nå, det syntes ikke jeg heller da jeg studerte.

  Fint skrivebord du har. :)Spennende med det dere skal ordne i innkjørselen.

  SvarSlett
 2. Skjønner veldig godt at det er vanskelig å sitte inne, når man har prosjekter i hagen. Ønsker deg masse lykke til med eksamen. Det går helt sikkert kjemp fint.

  Klem

  SvarSlett
 3. Ønsker deg masse lykke til med eksamen. Det er ikke lett å ignorere alt som skulle vært gjort ute, men stå på med eksamen. Det kommer til å bli så deilig når det er over :)

  SvarSlett
 4. En trenger litt pause fra lesingen..lurt å rake litt:)
  Lykke til med eksamen og til mannen som skal gjøre det fin i innkjørselen:))

  SvarSlett
 5. Jeg synes at du er kjempeflink som klarer alt dette, og med hus og familie i tillegg. Gårdsplassen blir nok kjempefin når dere blir ferdig!

  Lykke til med eksamen!

  SvarSlett
 6. Tror hodet og tankene trenger noen pauser fra bøkene, det kan bare gjøre det godt :)
  Innkjørselen blir kjempefin , fine bilder og lykke til videre med lesinga :)

  Lisbeth :O)

  SvarSlett
 7. Viktig med gode pauser, og litt hagearbeid gjør godt for kropp og sjel.
  Lykke til med eksamen!

  SvarSlett
 8. Lykke til med både eksamensinnspurten "prosjekt innkjørsel"! :)

  Ja, man må ta seg noen pauser innimellom! ;) Kaffepause på meg nå, Andreas leker og lillemor sover formiddagsblunden. Snart får vi besøk av ei venninne og skal kose oss med vafler. :)

  Ha en fin dag! :)

  SvarSlett
 9. Stå på Vibeke. Hold ut. Dette fikser du. Du er seig, som danskene sier. Tenk så nydelig det blir når du kan ta deg velfortjent ferie fra lesin og press. DA setter du så utrolig pris på det.g
  Videreutdanning er moro, syns jeg, hadde det ikke vært for eksamensperioder og oppgaveskriving...

  Og tvitvi til gubbens steinlegging!!!
  Vi gjorde dette i fjor, men fikk hjelp fra fagfolk. Mer pingler vi.
  Utifra hva dem sa så var grunnarbeidet og avslutningen det viktigste av alt. Selve legginga gikk unna i en fei. Vi er iallefall superfornøyde med jobben de gjorde. (De kommer tilbake snart og gjør ferdig siste biten ved vinterhagen. )

  SvarSlett
 10. Så spennende, dette blir jo superflott. Skjønner godt at det er mer fristende å være ute i hagen, enn inne og pugge ;) Lykke til på eksamen :)

  SvarSlett
 11. Å for et vakkert hus og koslig hage. Jeg har akkurat oppdaget hagebloggverdenen - skal jammen tilbake til denne bloggen når jeg er tilbake fra 17mai/pinseferie.

  SvarSlett
 12. Ha en strålende 17 mai helg! Med sol og blomster!

  SvarSlett