fredag 17. mai 2013

Hipp hipp hurra=)

Snakk om å få en flott nasjonaldag. Sol, om enn litt skyer og sommerteperaturer=) Ja, man kan vel ikke be om mer enn dette. Jeg er ikke så veldig glad i å dra til byen på 17.mai, rett og slett fordi jeg ikke liker kaoset som er, men når man har barn så drar man likevel. I år slapp jeg billig unna siden gubben er foreldrekontakt og skulle gå i toget, kunne jeg være hjemme=)


Så da guttene dro ut i finstasen, kunne jeg sitte på verandaen i sola, usminket med tights og t-skjorte med te og ei bok som en av dere har anbefalt=) 17.mai kunne nesten ikke vært bedre.


Mens guttene var på farten, lagde jeg kake. Vi har ingen spesiell tradisjon, og ingen har noe de må ha på 17.mai, og i år ble det ei kake fra passionforbaking.com/. Den var supergod=)


Siden det var meldt supervær, så hadde vi handlet inn god grillmat som vi spiste ute=) Vi sitter fortsatt ute i temperatur vi nesten ikke tror er sann=) Fantastisk!


Dette bilde taler for seg selv! Ble litt i varmeste laget for lysene i dag=) Sola tok skikkelig, og selv med solkrem er vi likevel litt brente!!

Håper dere har hatt en superfin 17.mai, og at dere har hatt like fint vær som oss=)

Vibeke=)

5 kommentarer:

 1. Det ser ut som du har hatt ei rolig feiring med mykje god kos.
  Ha fortsatt ein fin 17.Mai kveld.
  Frå MarJE.

  SvarSlett
 2. Så deilig at du fikk en avslappet og fin 17 mai feiring.

  Ja her var det også sommerlige tempraturer og lettskya og sola varmet skikkelig godt, vi har også bare kost oss her hjemme idag i 22gr. Nydelig vær :)

  Ha en fin kveld.

  Lisbeth ;)

  SvarSlett
 3. Her ble det bedre vær enn vi fryktet, men ikke grillvær - det kommer til uka har jeg hørt.

  SvarSlett
 4. Så flott at du hadde en så deilig dag i går! Jeg forstår deg godt, for 17. mai synes jeg også var mye stress når barna var små. Ha en riktig fin helg, Vibeke!

  SvarSlett
 5. God morgen og vel overstått 17. mai! :) For et herlig vær dere hadde 17. mai! :) Og kaka og maten så nydelig ut.

  Her var nok ikke været like strålende som hos dere, men det var opphold, litt sol innimellom og god bunadstemperatur. ;) Eller ungene syntes vel temperaturen var riktig så god, for mine to eldste og den ene søsterens mine tre hadde vannkrig da vi var på 17. mai- feiring hos mamma etter speider- og skoletoget! ;) Hehe!

  Håper steinleggingen deres går bra, og at du får lest godt til eksamen! :) Her tar verandaen stadig form, og i går kveld grillet vi og spiste ute på nyverandaen. :)

  SvarSlett