mandag 20. mai 2013

Sommeren er her=)

Den varmen vi har hatt i Trøndelag denne helga har rett og slett vært utrolig. Jeg forventer aldri slik varme i Trondheim, men plutselig ble det skikkelig sommer. Deilig=) Det er nesten for godt til å være sant at vi i tillegg har hatt fri=) Det er blitt en del hagejobbing i helga, og mye tid er brukt på bæring og legging av stein!


Hagen setter også pris på finvær, for plutselig blomstrer det overalt. Mulig de får sjokk når kaldværet kommer på onsdag! Primulaen står nå i full blomst=)


Daglig dukker nye tulipaner opp, og de er så utrolig fine=)


 Disse ble kjøpt i Amsterdam i høst, og har superfin rødfarge=)


Bestefar-tulipanene blomster også, og nå håper jeg at de skal formere seg like mye som de gjorde hjemme hos han=)


Det har vært så varmt i helga at vi ble lokket til en tur på stranda. Så da var det bare å ta med seg boka å bli med småguttene og Nemi. Og jammen ble det ikke et bad på eldstemann! Brrr! Jeg satt trygt på land og foreviget det tidlige badet=)


Vi har båret noen tonn med stein i helga, og nå er det meste puslet på plass. Nå gjenstår kantene, og den jobben blir nok tidkrevende, da hver stein må tilpasses. Det ser foreløpig ikke så verst ut, men det er vel først om et år eller to at vi får svaret på om dette ble bra!


Så langt er vi i alle fall fornøyd=)
PS. Dette er ikke ideelt eksamensvær!!!

Håper dere har hatt ei fin pinsehelg=)

Vibeke=)

10 kommentarer:

 1. Hei Vibeke. Belegningen deres kommer til å bli helt perfekt til huset og eiendommen!
  Ja, det har vært en fantastisk pinsehelg med temperaturer tett opp mot 30 grader i skyggen i hagen i Sverige, noe som gjorde at også der eksploderte hagen! Vi får håpe på flere slike dager i nær fremtid! :-)
  Ha en fortsatt riktig fin helg!

  SvarSlett
 2. Så FLOTT stein dere har valgt! Det ble kjempefint! :)

  Ja, for et vær det har vært i pinsehelga! I dag har det regnet frem til ganske akkurat, men nå er det opphold, sola har tittet frem igjen og fuglene synger om kapp her ute! ;)

  Flott tulipanblomstring.

  Nyt siste fridag! :)

  SvarSlett
 3. Så flinke dere har vært! Det ble superfint :-) Vi holder på med det samme her, bare at i mye mindre skala. Det er grunnarbeidet som er det viktigste, for det er først da en ser om steinene synker. Men det går uansett an å rette på. Ha en fin mandag!

  SvarSlett
 4. Så flotte bilder. Ja i helgen har det vært skikkelig sommervær. Barna har badet i sprederen og basseng, mens jeg har solt meg og lest bok :)

  SvarSlett
 5. Koselig :). Her i Bergen var det 27-29 grader lørdag og søndag, absolutt deilig! Ha en fin mandag videre :), klem.

  SvarSlett
 6. Det blir så flott og ikke minst praktisk.

  SvarSlett
 7. Kjempeflott det blir...men skikkelig tungt arbeid..
  Herlig vær og masse blomster kommer i bedene..en deilig tid:))

  SvarSlett
 8. Så masse dere har fått gjort, Vibeke. Flott blir det! Er det tromla Herregård gråmiks dere har valgt? Ligner nemlig på vår.

  Tipper vår 17. maivri vil være perfekt for deg og dere etterhvert. Vi hadde en toppers dag, som vi ganske sikker velger på ny.
  Ny god uke, og tvitvi med eksamen som snart står for dør. Jeg heier på deg.

  SvarSlett
 9. Ja været har vært flott her og, vi har også hatt noen fine sol dager her, så deilig at det blomstrer rundt dæ, tullipanene mine er ikke kommet så langt som dine ennu, men de kommer nok iblomst her og snart :)
  Fine bilder fra dæ, deilig og sitte med ei bok i strandkanten mens de hærige bader :)
  Ha ei fin uke, hilsen Lisbeth )

  SvarSlett
 10. Det har vært herlige dager :) Tenker gårdsplassen deres blir kjempefin. Lykke til med eksamen og tvi tvi.

  SvarSlett